Sorry if you notice any errors on this page - we're updating our design. Thanks for your patience!

Shopping i Nyborg

Nyborgs butikker og Handelsstandsforening lader dig blive forført i vores dejlige butikker og gallerier. 

Siden her er kun et lille udpluk af, hvad Nyborg har at byde på.

Gavekort til Nyborg Handelsstandsforenings butikker

Du kan også købe et gavekort, som kan indløses i ca. 60 butikker i Nyborg. Du kan købe gavekortet hos VisitNyborg, Torvet 2B i Nyborg, eller du kan købe dit gavekort online her

Tinga Tango

En butik fuld af dansk kunst og design.

TINGA TANGO ligger lige midt på gågaden i Nyborg og sprudler af farver og finurligheder. Der er et stort udvalg af dansk kunst og design i butikken. 

Nyhavegård ved Refsvindinge

Nyhavegaard er en 3-længet bindingsværksidyl i bedste Morten Korch stil. På gården udstiller og sælger vi produkter i særklasse fra danske kunsthåndværkere samt velværeprodukter fra Munkholm og delikatesser fra bl.a. Weibell.

Atelier Nordic

Atelier Nordic er beliggende mellem Nyborg og Kerteminde, og byder på spændende billedkunst, grafik, skiffertavler og raku brændt keramik. Kunstnerne Kurt Normann og Kirsten Bechmann er inspireret af den nordskandinaviske natur, samt gamle kulturer. Atelieret kan besøges efter aftale.

A1 Antik Snurrepiben ved Nyborg

A1 Antik Snurrepiben handler med antikviteter/rarieter fra en 240 m2 stor tidligere brugsbygning på Kertemindevej 24 i Aunslev. Vi har specialiseret os i Kgl. musselmalet samt bedre antikviteter og holder åbent normalt hver dag fra kl. 11-17 eller efter aftale. 

Ida Rostgaard Art i Nyborg

Ida Rostgaard lever og arbejder i inspirerende og grønne omgivelser på det smukke gamle Holckenhavn Slot ved Nyborg.

Den Gode Smag i Nyborg

I 2005 realiserede Per Jørgensen sin drøm ved at gøre sin hobby til sin levevej. Ideen med Den Gode Smag var, at lave en butik med det bedste af det bedste inden for charcutteri, oste, vine, chokolade, kaffe, te o.s.v 

Osteboden/ Fru Hansen i Nyborg

 

Osteboden - Fru Hansen has a wide range of different exciting cheese, charcutteri, quality wine, different kinds of liquid, tastefull delicacy, filled chocolatae, fresh grinded coffee, the, and not to forget the exciting range of crafts. 

Refsvindinge Bryggeri

Refsvindinge bryggeri er stadigvæk et af Danmarks mindste bryggerier, men samtidig er det et af de mest kendte.

Ørbæk Bryggeri

Vi (Niels og Nicolai Rømer) overtog i 1997 Ørbæk Bryggeri – og siden har vi arbejdet koncentreret for at fremstille økologiske produkter. Vi producerer i dag primært øl, men vi har også en spændende serie af sodavand og juice, der føres under navnet NaturFrisk – og senest er vi begyndt at lancere udsøgte cidere.

Vinspecialisten Nyborg

Alting var bedre i de gode gamle dage? At træde ind af døren i Vinspecialisten Nyborg er som at træde 50 år tilbage i tiden. Duften af friskmalet kaffe fra den store, gamle kaffemølle blander sig med duften af god chokolade og rødvin. De gamle træreoler er fyldt med vine, spiritus, øl og chokolade fra gulv til luft som pirrer din nysgerrighed til at gå på opdagelse i en glemt og gemt verden. Så hvis du vil prøve en handelsoplevelse ud over det sædvanlige så er butikken og personalet helt klart et besøg værd – kig ind og få en unik oplevelse og en personlig betjening som i de gode gamle dage.