Book oplevelser i Nyborg

Nyborg er rig på oplevelser og aktiviteter. Både når det er ferie og hverdag. I hele Nyborg kommune er der flere kulturhuse og teatre. Her er musik- og koncertscener, og så er der naturligvis de mange slotte- og herregårde, som byder indenfor til koncerter fra tid til anden. Du kan også købe billetter til Sprogøture med guide, eller komme med på en hyggelig byvandring i Danmarks første hovedstad, Nyborg.

Gavekort til Nyborgs butikker. Står du og mangler en gaveidé, når du skal besøge familie og venner i Nyborg, så er gavekortet til Nyborgs butikker altid en god løsning. Med ca. 60 forskellige butikker, restauranter mv. er der noget for en hver smag.

Find og køb din oplevelse i Nyborg her.

 • Velkommen til Hotel Hesselet

  Beliggende ved bøgeskoven, med udsigt over Storebælt og stranden er rammerne unikke for det perfekte ophold.
  995,00 DKK Book
 • Jimbo's Julerock 2017

  Traditionen tro byder Jimbo's Rock på Julerock i Bastionen Teater og Kulturhus i Nyborg. Program offentliggøres på Jimbo's Rocks Facebookside.
  Fra 300,00 DKK Book
 • Stadeplads til loppemarked i Ullerslevhallen

  Så er det tid til at få ryddet op! Udvikling Ullerslev giver dig mulighed for at få solgt ud på dette marked, som henvender sig til alle i Ullerslev by og omegn. Sælger tildeles 2 borde af 2x1m hver. Standene er sat op på forhånd og tildelt.
  Fra 100,00 DKK Book
 • Entrébillet | Vikingemuseet Ladby

  Træd ind i gravhøjen til Ladbyskibet og se resterne af skibet. Oplev mange andre vikingetidsfund i udstillingsbygningen, hvor der fortælles historien om vikingetiden i området omkring Kerteminde.
  70,00 DKK Book
 • Entrébillet | Johannes Larsen Museet

  Besøg kunstneren Johannes Larsens hjem. Oplev stuerne, værkstedet, haven og se de skiftende særudstillinger
  90,00 DKK Book