Nyborg Fyn Danmark Jul i den gamle Kongeby

Begivenheder og events

Vi har et event lige for dig

I Nyborg finder du alle muligheder for god underholdning til vores mange events. Årets store events er Danehofmarked, Norden i Nyborg og Jul i den gamle Kongeby.
Her finder du alt fra historiske markeder, hyggelig julestemning, riddere, en fejring af de nordiske lande og meget meget mere. 

Køb din billet her

Vi sælger billetter til forskellige arrangementer i Nyborg og omegn. Tryk på "Find flere billetter" for at se alt, hvad vi kan tilbyde.

Køb julekuglerne fra Jul i den gamle Kongeby

ADP Nyborg Nytårsbad

Julekoncert i Vor Frue Kirke

Find alle vores billetter her

Se hvad der sker når du er i byen

Find alt det der foregår i Nyborg og omegn i den periode du er på besøg.

Læs mere om vores sinatur events her

Danehof marked, Norden i Nyborg og Jul i den gamle Kongeby er vores helt store events, hvor hele byen danner rammer for tre forskellige events, som på hver deres måde omfavner Nyborg historie.

Danehofmarked

Når der var Danehof i Nyborg, og de mægtigste mænd fra alle hjørner af riget var i Nyborg, var det lige så naturligt, at bønder og købmænd også drog til rigets centrum Nyborg - Danmarks Riges Hjerte.

Norden i Nyborg

Norden i Nyborg er en kulturfestival over fire dage, hvor du kan blive inspireret og opleve, lytte synge, diskutere og smage Norden. Vi fejrer det nordiske kulturfællesskab og viser dig kulturoplevelser - ikke bare fra Danmark, men også fra vores naboer i Norden.

Jul i den gamle Kongeby

Juletravlheden spreder sig, og der er ægte julestemning i den gamle Kongeby. Juleknas, hjemmebrygget øl, glögg, levende værksteder, julegaveideer, aktiviteter for børn, fynske museumsbutikker, ja, der er alt, hvad hjertet begærer, når vi slår dørene op til årets julemarked i Nyborg.

Find aktiviteter og events alt efter hvornår du besøger os