Cohen i kirken - Nytårskoncert i Nyborg Vor Frue Kirke

Store sange og prægtig poesi. Oplev en koncert med sange af den canadiske sangskriver og digter Leonard Cohen og et besøg i digterens univers med Karsten Holm & Cohen Trioen.

Koncertfortællingen ”Cohen i kirken” tager fat på en række af Leonard Cohens største sange og sætter dem ind i en ramme af mesterens poesi og historie. Fra start til slut er Leonard Cohen manden bag alle ordene – både i sangene og i fortællingerne imellem sangene. 

Musikalsk fokuserer ”Cohen i kirken” på at fortolke Cohens sange. Kvartetten, der består af akustiske og elektriske guitarer, bas, violin og masser af vokal, har skabt egne originale arrangementer og givet sangene nye farver og udtryk. 

Musikere:
Karsten Holm, sang og guitar
Bjørn ”Bønne” Petersen, bas
Martin Blom, guitar
Knud Erik ”Fuddi” Steengaard, violin

Anderledes koncerter i et unikt rum. Prøv en af de spændende koncerter i Vor Frue Kirke. 

Vor Frue Kirke i Nyborg er en fryd for både øje og øre, og når kirken ligger rum til koncerter, opstår der en ganske unik stemning. Koncerterne er varierede og spænder vidt over de musikalske genrer. Første koncert i 2019 er Nyborg Kirkes Nytårskoncert. Sæsonprogram for foråret 2019 udkommer i januar 2019.

 

Booking

Cohen i kirken - Nytårskoncert i Nyborg Vor Frue Kirke

Tryk på et tidspunkt herover.
Antal 100,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Vor Frue Kirke, Nyborg

Vor Frue Kirke i Nyborg er en stemningsfuld og meget smuk kirke med en fantastisk lyd. Kirken er en del af Nyborgs hyggelige og historiske middelaldercentrum, og stammer fra Dr. Margrethe I tid. Kirken har i de senere år fået tilføjet bl.a. et nyt altervindue af kunstneren Maja Lisa Engelhardt, der giver et fantastisk lys i kirken, og som skifter dagen igennem. Vor Frue Kirke i Nyborg, er en kirke der er perfekt til smukke og stemningsfyldte koncerter.
Kontakt
Spørgsmål vedr. billetsalg besvares på:
Tlf. 6333 8090