Musica Ficta og John Dowland.

Kom med til 3. koncert med Vor Frue Kirkes husensemble Musica Ficta, med dirigent Bo Holten. 

Aftenens musik er af John Dowland, som var en engelsk lutenist, og med tæt tilknytning til Christan 4.'s hof. John Dowland rejse europa rundt som anerkendt lutvirtuos og endte i København hos den kunstinteresserede Christan 4. Her opholdt John sig ved det danske hof i ca. 8 år.  

John Dowland (1563-1623) er særligt kendt for sine tre samlinger med sange "Book of songs", som er udgangspunktet i i Musica Ficta og Bo Holtens koncertrække kun med John Dowlands musik. 

Medvirkende: Daniel Carlsson, Tobias Aabye Dam, Eva  Wöllinger-Bengtsson, Lauritz Jakob THomsen, Christine Nonbo Andersen, Josef Hamber, Rasmus Kure Thomsen, Ann-Christin Wesser Ingels. 

Med gæstemusiker: Andreas Arend, Lut

 

Pris: 100kr. 

Booking

Musica Ficta og John Dowland.

Tryk på et tidspunkt herover.
Antal 100,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Samson Travel er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 1999 Samson Travel A/S, Havnepladsen 5A, 9900 Frederikshavn, CVR: 31 37 36 62

Vor Frue Kirke, Nyborg

Vor Frue Kirke i Nyborg er en stemningsfuld og meget smuk kirke med en fantastisk lyd. Kirken er en del af Nyborgs hyggelige og historiske middelaldercentrum, og stammer fra Dr. Margrethe I tid. Kirken har i de senere år fået tilføjet bl.a. et nyt altervindue af kunstneren Maja Lisa Engelhardt, der giver et fantastisk lys i kirken, og som skifter dagen igennem. Vor Frue Kirke i Nyborg, er en kirke der er perfekt til smukke og stemningsfyldte koncerter.
Kontakt
Spørgsmål vedr. billetsalg besvares på:
Tlf. 6333 8090