Gå til indhold
Nyborg Fyn Danmark Turistforening

Om Nyborg Turistforening

Foto: Nyborg Turistforening

Læs mere om hvem vi er lige her. 

Nyborg Turistforening blev stiftet i 1899. Indtil 2012 drev vi turistkontor i Nyborg med økonomisk støtte fra Nyborg Kommune. I dag driver Nyborg Kommune Nyborgs officielle turistbureau under brandet VisitNyborg. Nyborg Turistforening er således en forening af frivillige, som samarbejder med fx VisitNyborg, hvor vores ambassadørkorps bliver inddraget i VisitNyborgs virksomhed, således at ambassadørerne i dag støtter med frivillig hjælp til bl.a en række events som f.eks. Danehof, julemarkedet ved Jul i den gamle Kongeby, ved krydstogtanløb og mange andre steder, hvor det gode værtsskab spiller en nøglerolle.

Foreningens medlemmer er erhvervsdrivende og privatpersoner, som alle har en lokal forankring og fælles interesse i at fremme turismen i Nyborg Kommune.

Vi skaber arrangementer og idéudvikling for at markedsføre vores kommune og vore medlemmer med henblik på, at skabe vækst for vore erhvervsdrivende og dermed Nyborg Kommunes borgere. Vi ønsker samarbejde med alle aktører, interessenter og ildsjæle, og sammen med dem vil vi vise en kommune, som er i fremdrift, med mange moderne faciliteter, et naturskønt område, men også en kulturarv,  historie og sjæl, som vi er stolte af at bevare og vise frem.

Vi repræsenterer vore medlemmer i:

  • VisitNyborg
  • Nyborg Fæstningsfond
  • Det Grønne Råd Nyborg Kommune
  • Nyborg Handelsstandsforening
  • Østfyns Erhvervsråd

Vi er en non-profit-organisation og indtægter går til udvikling af turisme eller til at generere yderligere midler til udvikling af turisme.

Følg os på: