Gallerier, Antik og Shopping i Nyborg

Lad dig inspirere og forføre i de mange hyggelige gallerier spredt over hele Østfyn. Køb en Nyborg-plakat som et minde om dit besøg i Danmarks Riges Hjerte. Find en antikvitet eller gør et loppefund. Nyborg og Østfyn giver dig muligheden for at shoppe Dansk Design og lokalt kunsthåndværk på din ferie. 

Friske fisk, lokale delikatesser, hyggelige gårdbutikker, bryggerier og et destilleri med økologisk whisky, rom og gin er ligeledes en del af din oplevelse i Nyborg. Inden for voldene i Kongebyens hyggelige handelsgader nyder du en kop kaffe hos en af caféerne, mens du planlægger de kommende indkøb i de mange butikker.

A1 Antik Snurrepiben ved Nyborg

A1 Antik Snurrepiben handler med antikviteter/rarieter fra en 240 m2 stor tidligere brugsbygning på Kertemindevej 24 i Aunslev. Vi har specialiseret os i Kgl. musselmalet samt bedre antikviteter og holder åbent normalt hver dag fra kl. 11-17 eller efter aftale. 

Den Gode Smag i Nyborg

Ideen med Den Gode Smag var, at lave en butik med det bedste af det bedste inden for charcutteri, oste, vine, chokolade, kaffe, te o.s.v 

Osteboden Fru Hansen i Nyborg

 

Osteboden - Fru Hansen has a wide range of different exciting cheese, charcutteri, quality wine, different kinds of liquid, tastefull delicacy, filled chocolatae, fresh grinded coffee, the, and not to forget the exciting range of crafts. 

Refsvindinge Bryggeri

Refsvindinge bryggeri er stadigvæk et af Danmarks mindste bryggerier, men samtidig er det et af de mest kendte.

Ørbæk Bryggeri

Vi (Niels og Nicolai Rømer) overtog i 1997 Ørbæk Bryggeri – og siden har vi arbejdet koncentreret for at fremstille økologiske produkter. Vi producerer i dag primært øl, men vi har også en spændende serie af sodavand og juice, der føres under navnet NaturFrisk – og senest er vi begyndt at lancere udsøgte cidere.
Vinspecialisten Kaffe- og Vinbar Nyborg

Vinspecialisten Nyborg

Alting var bedre i de gode gamle dage? At træde ind af døren i Vinspecialisten Nyborg er som at træde 50 år tilbage i tiden. Duften af friskmalet kaffe fra den store, gamle kaffemølle blander sig med duften af god chokolade og rødvin. De gamle træreoler er fyldt med vine, spiritus, øl og chokolade fra gulv til luft som pirrer din nysgerrighed til at gå på opdagelse i en glemt og gemt verden. Så hvis du vil prøve en handelsoplevelse ud over det sædvanlige så er butikken og personalet helt klart et besøg værd – kig ind og få en unik oplevelse og en personlig betjening som i de gode gamle dage.