Gavekort Nyborg Handelsstandsforening

Gavekort til Nyborgs butikker er en ideel gaveide. Gavekortet er gældende til ca 60 butikker i Nyborg, og der kommer hele tiden flere til.

Bestil gavekort til Nyborgs butikker

Nyborg har en lang række specialforretninger, hvor du kan handle. Her møder du veluddannede, kompetente og servicemindede ansatte og ejere, som alle vil give dig den bedste handelsoplevelse. Gavekortet her gælder til ca. 60 butikker og forretninger i Nyborg, som alle har valgt at give dig muligheden for at give en gave til en du holder af, når du ikke lige ved hvad du ellers skal give. Gavekortet kan indløses i en lang række af butikker. Her er mulighed for at købe alt fra beklædning til kunst, eller gå ud og få en god oplevelse eller en god middag.

Gavekortet gælder i 3 år fra udstedelsesdatoen, og kan købes enten hos Bureauet Nyborg, Torvet 2b, Nyborg, eller online via menuen til højre. Køber du gavekortet online, sender vi det til dig i løbet af 5 hverdage. Husk at angive korrekt postadresse til den, vi skal sende gavekortet til. 

Betingelser for indløsning af gavekort fra Nyborg Handelsstandsforening til Nyborgs mange butikker er:

- Gavekortet er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdato.

- Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

- Gavekortet skal indløses på én gang i én af de medlemsbutikker, der modtager gavekortet - som modtager af gavekortet bestemmer du selv hvilken.

- Vær opmærksom på, at din online-bestilling, og den deraf tilsendte "billet" IKKE er et gyldigt gavekort. Det gyldige gavekort vil blive fremsendt pr. post inden for 5 arbejdsdage.

- Et gyldigt gavekort indeholder et unikt gavekortnummer, som først tilføjes på det endelige gavekort. Det fremgår altså IKKE af din onlinebestilling.

Del denne side

Vi sender dit gavekort til dig

Når du køber et gavekort online herunder, sender vi det med posten til dig.

Bemærk at vi sender det første arbejdsdag efter bestilling. Bestillinger modtaget efter d. 20/12-18 sendes 2/1-19.