Search
Pupcrawl til Danehof i Nyborg

Historisk pubcrawl til Danehof i Nyborg

Photo: Østfyns Museer
Begivenheder
Begivenheder
Tag med på Pubcrawl, gå fra sted til sted og smag på nogle lækkerier imens du får en god historie.
Address

Startsted: Munkekælderen i Korsbrødregården

5800 Nyborg

Contact

Email:nyborgslot@ostfynsmuseer.dk

Phone:65 31 02 07

Et af byrådets særlige privilegier i renæssancen var monopol på vinhandlen. Der fulgte dog også særlige pligter med, som for eksempel en gang om måneden at skulle rundt til hinandens vinkældre og kontrollere kvaliteten af vinen. Til Danehof kan man komme med på en historisk pucrawl til byens gamle købmandsgårde og historiske huse, hvor der ganske vist smages på øl og spiritus, men til gengæld krydres turen med masser af spændende og sjove historier.

Vi har det sjovt, men mener det alvorligt
Stemningen ved turens afslutning lader sikkert ikke renæssancens vinkontrol noget efter. Slet ikke, hvis man får smagt på det hele. Til gengæld er det også seriøs historieformidling. Man oplever byens gårde og historie på en ny måde og med andre, men ikke mindre autentiske fortællinger. Naturligvis får man også meget mere at vide om det, der drikkes.

En pubcrawl, der går over i historien

På den Historiske Pub Crawl 2019, inviteres man af Kirken - Kongen og Købmændene på en kulturel og civiliseret 'druktur' ,af royale dimensioner. Som deltager besøger man steder, hvor publikum normalt ikke har adgang. Starten går i munkekælderen under Korsbrødregården, herefter frekventeres Frederik Nielsens Købmandsgård og senere besøges 'De lystige Pigers gård !'

Sidste stop bliver i 2019 udgaven Borgmestergården. Undervejs drikkes der 8 genstande, fordelt på fire lokale øl og 4 'sidevogne' alle med en historie til  !!! - for at afbøde virkningerne af væskeindtaget, serveres der igen i år, en royal pølsemad. Der er med andre ord 'noget til sanserne', også høresansen udfordres, da Kirstine, Mille, Holger & konen undervejs på 'drukturen' bryder ud i sjofel skønsang.

MEN skynd dig  der er kun 2 ture 'a hver 50 pladser!

Dato: Lørdag d. 6 juli 

Tid: Kl. 18.30 og 19.30

Pris: 250 kr. pr. person.

Billet: Køb af nattegn (billet) hos FNE Outdoor, Pigernes Magasin og Borgmestergården. 

 

Kom og vær med til en anderledes men spændende aften med gode sager til både mave og hoved :-)

Address

Startsted: Munkekælderen i Korsbrødregården

5800 Nyborg

Prices

Nattegn

250 DKK

Related products

Opdateret af:
VisitNyborg / Nyborg Turistbureau