Hotel Hesselet - gourmetophold

Gourmetophold på Hotel Hesselet

Beliggende ved bøgeskoven, med udsigt over Storebælt og stranden er rammerne unikke for det perfekte ophold. Her opførte man i 1967 et af Danmarks smukkeste designhoteller med sans for detaljer og kvalitet. Den centrale placering i Nyborg ved Storebæltsbroen gør det let og attraktivt at mødes både når det gælder business og i privat regi.

Det familieejede hotel byder på afslappet personlig atmosfære og mange af vores gæster kommer igen og igen - de betragter nærmest Hesselet som deres andet hjem. Vi skaber personlige relationer med vores gæster og gør os ekstra umage for altid at være unikke og give den bedste oplevelse.

Vi skaber pladsen og hjerterum til samvær og forkælelse. Her er der tid til at nyde hinanden mens I får minder for livet.

Gourmet på Hesselet - Restaurant Tranquebar

Gastronomisk tyngde og kompromisløs kvalitet er vores varemærke på Hesselet. Vi ønsker at fokusere på helhedsoplevelsen, atmosfæren og gennemført gastronomi. Som vores gæst er vi der for dig, og du fortjener den fuldendte restaurant oplevelse. Vi vil være unikke på vores område og fokusere på at levere det perfekte hver gang. Vi er altid i udvikling, samtidigt med at vi holder fokus på det genkendelige, den gode mad, det lækre miljø, og de små detaljer. Alt sammen i en atmosfære som sikre at vores gæster vender tilbage, både for genkendelsen og fornyelsen skyld.

Gourmetophold på Hotel Hesselet

Gourmetopholdet indeholder:
• Eftermiddagskaffe med hjemmebag
• Velkomstdrink inden middagen
• 4 - retters gourmetmiddag + aftenkaffe og petit fours
• Overnatning
• Stor morgenbuffet
Pris fra kr. 1.695,00 pr. person i delt klassisk dobbeltværelse med havudsigt* 

*Læs mere og book opholdene på Hotel Hesselets hjemmeside

Forkæl dig selv på Hotel Hesselet

Hvad enten du er til golf på en af Danmarks smukkeste Golfbaner - Sct. Knuds i Nyborg - eller er til Fiskeaften, Vildtaften, Winemakers dinner, wellness eller noget helt andet, så se de mange muligheder for at forkæle dig selv med ekstra luksus og velvære, i Hotel Hesselets brochure på vores hjemmeside.

Her er kærlighed og passion for oplevelser og mad, og et dunkende hjerte for gæstfrihed essensen af Hotel Hesselet...

Vi ønsker dig et godt ophold på Hotel Hesselet i Nyborg.

 

Del denne side

Opdateret af:

VisitNyborg / Nyborg Turistbureau visitnyborg@nyborg.dk
 

Kontakt

Adresse

Christianslundsvej 119
5800 Nyborg

Telefon

+45 65313029

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.810392601371
Latitude : 55.319931413447