VisitNyborg
Nyborg Fyn Danmark Jul i den gamle Kongeby

Ansøg om en bod til Julemarked 2020

I 2019 gæstede ca. 25.000 besøgende julemarkedet i den gamle Kongeby Nyborg i hver af de to weekender. Julemarkedet er meget populært blandt bodholdere og meget attraktivt og velbesøgt af gæster.

Julemarkedet i den gamle Kongeby Nyborg aflyses i 2020

På grund af den aktuelle COVID-19 situation er julemarkedet i den gamle Kongeby Nyborg 2020 aflyst.

Det planlagte julemarked, første og anden weekend i december, har til formål at skabe en stor fælles social oplevelse for både voksne og børn, hvilket jo desværre ikke er en mulighed pga. Corona.

Afholdelse af store sociale arrangementer er naturligvis et problem i disse Corona-tider, og vi ser os derfor nødsaget til at aflyse julemarkedet i år, da vi ikke kan stå inde for det sikkerhedsmæssige aspekt af arrangementet i forhold til Corona, siger borgmester Kenneth Muhs.

På trods af aflysningen af selve julemarkedet vil vi stadig forsøge at skabe julestemning med små hygge indslag rundt omkring i byens gader de to første weekender i december. Samtidig er vi så heldige, at TV 2s julekalender ’Juleønsket’ fra 2015, der er optaget i Nyborg, genudsendes i år. I hele december vil det derfor være muligt at besøge Færgegrillen på Torvet i Nyborg og se udstillingen om ’Juleønsket’ på Nyborg Bibliotek, udtaler Peter Wagner Mollerup, formand for Erhvervs- og Udviklingsudvalget.

Vi glæder os til at byde jer alle sammen velkommen til julemarked i den gamle Kongeby igen i 2021.

Du ansøger om bod nederst på siden.

På julemarkedet i den gamle Kongeby Nyborg oplever du og dine kunder ægte julestemning og julehygge i kongelige omgivelser. Og du og alle de andre bodholdere sørger for masser af inspiration til julen og et spændende udvalg af varer.

Foruden julemarkedet er der også aktiviteter på Borgmestergården (byens museum), biblioteket, kirken, Bastionen (byens kulturhus), Tinghuset (kunsthåndværkermarked) og rundt i de julepyntede handelsgader. Der vil også være masser af sjov og aktiviteter for børnene, så mor og far har tid til at handle.

Julemarkedet finder sted på Torvet, som fyldes af hyggelige, solide og traditionelle træboder direkte importeret fra julemarkedslandet Tyskland.

Ansøg om en bod/plads nu og bliv en del af de fem mest nostalgiske julemarkeder i Norden (ifølge juleekspert Daniel Røde)

Ansøgning

Du ansøger om bod nederst på siden.
Vi gennemgår løbende ansøgningerne og laver aftaler. Vil du derfor være sikker på en bod på Danmarks mest autentiske julemarked, så send en ansøgning hurtigst muligt.

Julemarked 2020

Fredag 4. december - åbningstid 16-19
Lørdag 5. december - åbningstid 10-18
Søndag 6. december - åbningstid 10-16

Fredag 11. december - åbningstid 16-19
Lørdag 12. december  - åbningstid 10-18
Søndag 13. december - åbningstid 10-16

Pris og størrelse 

Stor træbod – ca. størrelse 3 x 2 meter
Pris for 1 weekend: Leje kr. 1.200 + moms kr. 300 + depositum kr. 500.
Pris for 2 weekender: Leje kr. 2.100 + moms kr. 525 + depositum kr. 500.

Lille træbod – ca. størrelse 2 x 1,50 meter
Pris for 1 weekend: Leje kr. 900 + moms kr. 225 + depositum kr. 500.
Pris for 2 weekender: Leje kr. 1.600 + moms kr. 400 + depositum kr. 500.

Foodtruck
Pris for 1 weekend: Leje kr. 1.700 + moms kr. 425+ depositum kr. 500.
Pris for 2 weekender: Leje kr. 3.000 + moms kr. 750 + depositum kr. 500. 

Depositum tilbagebetales efter julemarkedet på NEM-konto, hvis boden har været bemandet alle dage i julemarkedets åbningstid. Husk at sikre dig, at der er tilknyttet en NEM-konto til dit CVR/CPR nummeret, ellers vil udbetalingen ikke kunne gennemføres.

Hvis du melder afbud, foretages tilbagebetaling kun, hvis vi kan leje boden ud til anden side. Ved udeblivelse tilbagebetales hverken leje eller depositum. 

Du kan se stemningsbilleder fra tidligere år her samt læse meget mere om Jul i den gamle Kongeby her

Vi ses til julemarked i den gamle Kongeby 2020 første og anden weekend i december.

Ansøg om en bod lige her

For yderligere oplysninger, kontakt

Maria
Eventkoordinator

Eventkoordinator

mrda@nyborg.dk

Direkte:+45 63 33 79 72
Mobil:+45 24 43 61 95