VisitNyborg
Bodholderkonkurrence 2021

Pynt din bod og vær med i konkurrencen

Vind en stor hytte til Jul i den Gamle Kongeby 2022.

Som bodholder til Jul i den Gamle Kongeby 2021 har du muligheden for at vinde en stor hytte til Jul i den Gamle Kongeby 2022.

Det eneste, du skal gøre for at kvalificere dig og deltage i konkurrencen om en stor hytte, er, at pynte din hytte efter alle kunstens regler til Jul i den Gamle Kongeby 2021.

Hvordan, du pynter din hytte, er helt op til dig – her er det kun fantasien, der sætter grænser. Det er uanset, om du går efter den hyggeligste julebelysning eller laver dit eget snelandskab.

 

Alle julemarkedets gæster får muligheden for at stemme på en stemmeseddel, hvor de skriver nummeret på den bod, de synes, der er smukkest. Derfor er det vigtigt, at nummeret på din bod er tydeligt og ikke bliver pyntet til under processen. Simpelt som det kan være, er vinderen den, der får flest stemmer. Vinderen bliver fundet i starten af 2022 og bliver også annonceret på Facebook-siden for Jul i den Gamle Kongeby.

Når du er bodholder til Jul i den Gamle Kongeby 2021, deltager du automatisk i konkurrencen – men der skal selvfølgelig kreativitet til at vinde.

Jul i den Gamle Kongeby 2022 foregår fra 2.-4. december og 9.-11. december 2022.

Du er automatisk med i konkurrencen, ved deltagelse af Jul i den Gamle Kongeby 2021.