Gå til indhold

Jul i den gamle Kongeby 2022

Foto: Nyborg Kommune

Når juletravlheden spreder sig vil der være ægte julestemning i den gamle Kongeby. Juleknas, hjemmebrygget øl, glögg, levende værksteder, julegaveideer, aktiviteter for børn, fynske museumsbutikker, ja, der er alt, hvad hjertet begærer, når vi slår dørene op til årets julemarked i Nyborg.

I år vil der være Julemarked i de følgende weekender: 

Lørdag den 3. december fra 10:00-20:00
Søndag den 4. december fra 10:00-16:00

Lørdag den 10. december fra 10:00-20:00
Søndag den 11. december fra 10:00-16:00

Er du pjattet med jul?

af Daniel Røde, DR Kultur.

Julemarkederne står for døren og DR Kultur's juleeskpert Daniel Røde anbefaler dig, hvor du skal tage hen. På sin liste finder du Jul i den Gamle Kongeby Nyborg. Om dette julemarked skriver Daniel Røde: "I Nyborg finder du 'Jul i den gamle Kongeby', der danner rammerne for den perfekte julestemning. Julelys, juleboder og den gamle borgmestergård er blandt andet noget af det du kan opleve". Læs hele anbefalingen og hele Daniel Rødes liste her.

Julekugler

Julen er for alle, julen er magisk, og julen er den tid på året, hvor vi alle får fornemmelsen af traditioner, relationer og ægte, dansk julehygge. I Nyborg er der noget for enhver julesmag.

Oplev julekalendere optaget i Nyborg

Nyborg er en del af FilmFyn, og har således været location i flere filmproduktioner de seneste år. Både "Juleønsket" (2015), "Den anden verden" (2016) og "Tinkas Juleventyr" (2017) har locations med fra Nyborg. 

Følg os på: