Gå til indhold
Nyborg Fyn Danmark Jul i den gamle Kongeby

Jul i den gamle Kongeby

Foto: Nyborg Kommune

Tak for i år! Sikke nogle hyggelige julemarkedsweekender i den gamle Kongeby. Ses vi igen til næste år? 

Tak for denne gang

Sikke nogle magiske julemarkedsweekender vi har haft til Jul i den gamle Kongeby. Fortryllende engle, drillenisser, kreative værksteder, gåseparader, musik og højt humør, trommeshows, julelækkerier en masse, glade bodeholdere - en julestemning uden lige. Vi takker alle gæster og bodeholdere for besøget i den gamle Kongeby, Nyborg - og siger på gensyn i 2023.


Den første weekend: 2. - 3. december 2023

Den anden weekend: 9. - 10. december 2023

Er du pjattet med jul?

af Daniel Røde, DR Kultur.

Julemarkederne står for døren og DR Kultur's juleeskpert Daniel Røde anbefaler dig, hvor du skal tage hen. På sin liste finder du Jul i den Gamle Kongeby Nyborg. Om dette julemarked skriver Daniel Røde: "I Nyborg finder du 'Jul i den gamle Kongeby', der danner rammerne for den perfekte julestemning. Julelys, juleboder og den gamle borgmestergård er blandt andet noget af det du kan opleve". Læs hele anbefalingen og hele Daniel Rødes liste her.

Vinderne af de bedst pyntede juleboder 2022

Lindstedt Graphic Design Studio blev den heldige vinder af den bedst pyntet bod i den første weekend af julemarkedet. I den anden weekend blev vinderen Pharmors Design / le-Fevre Design. Stort tillykke. 

Andre julearrangementer i Nyborg og omegn

Gåseparade til Jul i den gamle Kongeby
De magiske engle til Jul i den gamle Kongeby

Tak for i år - vi ses i 2023

Foto:VisitNyborg&VisitNyborg

Følg os på: