Bliv frivillig til Royal Run i Nyborg

Foto: Uggi Kaldan

Den folkelige motionsfest Royal Run kommer til Nyborg 29. maj, og her er også plads til dem, som hverken har lyst til at gå eller løbe. Du kan nemlig også være en del af festlighederne som frivillig - enten som afvikler langs ruterne eller som byguide, der hjælper folk fra A-Z i Nyborg.

Vil du være frivillig til Royal Run den 29. maj?


Kongebyen Nyborg byder velkommen til landets mest unikke motionsfest i 2023. Nyborg er Danmarks mødested – en engageret by med værtskab i verdensklasse, der med sin centrale placering gennem historien har været stedet hvor øst og vest mødes. 2. pinsedag inviterer vi til en stor, aktiv folkefest. Glæd dig til farverige udklædninger, smukke seværdigheder og medrivende underholdning, når Royal Run kommer til Nyborg.


Frivillig til afviklingen af løbsruten
Vil man som forening være med til at afvikle løbsruten under Royal Run, skal man rette henvendelse til NGIF Gymnastik og Atletiks formand, Ann Rasmussen pr. mail: formand@ngif.dk


Frivillig byguide under Royal Run
Ønsker man at være frivillig byguide under Royal Run, skal man rette henvendelse til VisitNyborgs eventkoordinator, Maria Dam (se kontaktoplysningerne nedenfor). 

Maria Dam
Frivillig koordinator

Eventmanager

mrda@nyborg.dk

Direkte:+45 63 33 79 72
Mobil:+45 24 43 61 95