Campingpasset ændres

Campingrådet har fredag den 03.11.2017 indgivet konkursbegæring og har dermed valgt at nedlægge foreningen. Det betyder, at campingpasset pt. ikke længere udstedes i Danmark, da der ikke længere findes en dansk udbyder. Til 2018 vil der derfor ikke kunne købes danske campingpas i skrivende stund. 

Med Campingrådets ophør udgår campingpasset, og der er på nuværende tidspunkt (november 2017) ikke udsigt til, at der i 2018 vil være et alternativt dansk campingpas. 
Det betyder ligeledes, at det ikke vil være muligt at købe campingmærker/fornyelsesmærker i Danmark. 

Det er derfor ikke nødvendigt for gæsten at medbringe dansk gampingpas på campingstederne i Danmark.

Ved ophold på campingpladser uden for Danmarks grænser, kan Camping Key Europe stadig være gældende. Ønskes fornyelse og/eller nyanskaffelse af Camping Key Europe campingpas med henblik på campering i udlandet, anbefales det, at tage kontakt til en campingorganisation i det pågældende land og/eller den specifikke campingplads, for at høre nærmere om, hvad der er muligt, og hvordan man som gæst skal forholde sig til det manglende danskudstedte Camping Key Europe. Dette kan VisitNyborg desværre ikke være behjælpelig med.

Der arbejdes fra centralt hold bl.a. på at undersøge, om danskere kan købe Camping Key Europe direkte hos Camping Key Alliance, men dette er endnu uvist.

*Denne vejledning er baseret på Dansk Turismefremmes vejledning til sine medlemmer, som også forhandler campingpasset i Danmark. Vejledningen er med forbehold for ændringer.

Del denne side