Erhverv/Partner

VisitNyborg er en del af Bureauet Nyborg, som arbejder på at udvikle turisme, handel og erhverv i hele Nyborg Kommune. Bureauet Nyborg understøtter alle virksomheder i Nyborg Kommune. Du kan læse mere om selve Bureauet Nyborg her.

VisitNyborg er Nyborg Kommunes brand målrettet primært ferieturister som søger oplevelser og inspiration til deres besøg i hele Nyborg kommune. Vi har til opgave at udvikle og markedsføre Nyborg kommmune som rejsemål og gøre byen kendt som Danmarks Riges Hjerte. Dette gør vi sammen med lokale organisationer som Nyborg Kommune, Østfyns Museer, Nyborg Turistforening samt alle turistaktørerne og virksomhederne i Nyborg kommune. Derudover arbejder vi tæt sammen med bl.a. de andre Fynske kommuner i Destination Fyn Klyngen (VisitFyn) og VisitDenmark

Nyborg er en af Danmarks mest attraktive byer inden for erhvervsturisme eller møder og konferrencer. Her samarbejder erhvervet i regi af Destination Nyborg og Mødeøen Fyn. Bureauet Nyborg arbejder tæt sammen med erhvervet og Nyborg Kommune for at sikre de bedst tænkelige rammer og helhedsoplevelser til møde- og konferrencedeltagerne. 

Del denne side