Erhverv/Partner

VisitNyborg arbejder med at udvikle turismen i hele Nyborg Kommune. Vi samarbejder med og understøtter alle virksomheder i Nyborg Kommune i samarbejde med Nyborg Kommunes Erhverv & Vækst team, som du kan læse mere om her.

VisitNyborg er Nyborg Kommunes brand målrettet turister som søger oplevelser og inspiration til deres besøg i hele Nyborg kommune. Vi har til opgave at udvikle og markedsføre Nyborg kommmune som rejsemål og gøre byen kendt som Danmarks Riges Hjerte. Dette gør vi sammen med lokale organisationer som Nyborg Kommune, Østfyns Museer, Nyborg Turistforening samt alle turistaktørerne og virksomhederne i Nyborg kommune. Derudover arbejder vi tæt sammen med bl.a. de andre Fynske kommuner i Destination Fyn Klyngen (VisitFyn) og VisitDenmark

Nyborg er en af Danmarks mest attraktive byer inden for erhvervsturisme eller møder og konferrencer. Her samarbejder erhvervet i regi af Destination Nyborg og EventalliancenFyn. Bureauet Nyborg arbejder tæt sammen med erhvervet og Nyborg Kommune for at sikre de bedst tænkelige rammer og helhedsoplevelser til møde- og konferrencedeltagerne. 

Del denne side