Turene i 2018 er desværre udsolgt. Du får derfor muligheden for at modtage besked, når turene i 2019 sættes til salg.

Ønsker du at få information når VisitNyborgs ture med guide til Sprogø i 2019 bliver sat til salg - eller kan du ikke finde den ønskede info her, så udfylde dette skema og send det til os.

Information om turdatoer i 2019 samt køb af billetter til turene i 2019 sendes via email senest i januar 2019. Skriv dig gerne op til at modtage denne information via skemaet her.

OBS: Dette skema gælder kun for information om løssalgsture. Ønsker du information om gruppeture for virksomheder, foreninger mv. henviser vi dig til dette link.

Når jeg udfylder dette skema, accepterer jeg samtidig, at VisitNyborg opbevarer mine kontaktinformationer, som angives i skemaet. Dette sker udelukkende med det formål at VisitNyborg kan kontakte mig, når den kommende sæsons Sprogøture sættes til salg.

Menu Connection: 
Præciser i dette felt, hvad du ønsker information omkring. Ønsker du blot at modtage information om næste års turdatoer samt hvornår billetterne hertil bliver sat til salg, er det ikke nødvendigt at udfylde dette felt. Så er det nok at udfylde de øvrige felter.