De fleste ture til Sprogø i 2019 er desværre udsolgt. Du får derfor muligheden for at modtage besked, når turene i 2020 sættes til salg.

Ønsker du at få information når VisitNyborgs ture med guide til Sprogø i 2020 bliver sat til salg - eller kan du ikke finde den ønskede info her, så udfylde dette skema og send det til os.

Information om turdatoer i 2020 samt køb af billetter til turene i 2020 sendes via email senest i januar 2020. Skriv dig gerne op til at modtage denne information via skemaet her.

OBS: Dette skema gælder kun for information om løssalgsture. Ønsker du information om gruppeture for virksomheder, foreninger mv. henviser vi dig til dette link.

Når jeg udfylder dette skema, accepterer jeg samtidig, at VisitNyborg opbevarer mine kontaktinformationer, som angives i skemaet. Dette sker udelukkende med det formål at VisitNyborg kan kontakte mig via mail og/eller telefon med information og inspiration om oplevelser og ferietilbud mv. på Østfyn, herunder også Sprogø. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere om VisitNyborgs privatlivspolitik her >

Menu Connection: 
Præciser i dette felt, hvad du ønsker information omkring. Ønsker du blot at modtage information om næste års turdatoer samt hvornår billetterne hertil bliver sat til salg, er det ikke nødvendigt at udfylde dette felt. Så er det nok at udfylde de øvrige felter.