Kongelig Sommerballet i Nyborg

Tag familien under armen og oplev Den Kongelige Sommerballet under åben himmel i Nyborg         

Nyborg Slot og voldgrav kommer til at danne en smuk, historisk baggrund for præcise pirouetter og kraftfulde spring, når Den Kongelige Sommerballet besøger "Den Grønne" i Nyborg fredag den 15. juni 2018.

Bestil lækre tapas, sandwich, snackposer mv. herunder. Så er de klar til at hente i Nyborgs delikatesse-forretninger og nyde til sommerballetten...

Ballet er for alle...

”Ballet er for alle, for dans er en urkraft, som alle kan mærke og intuitivt forstår. Alle kan danse,” siger balletmester Nikolaj Hübbe. ”Nogen kun med gardinerne godt trukket ned, andre mest til fester. Og så nogle få udvalgte, der danser professionelt i kunstens Champions League. Mænd og kvinder som blandt andet er ansat i Den Kongelige Ballet, og som har perfektioneret kroppens bevægelser til den største kunst. De er stjerner. De er blevet ved med at udleve den trang til at danse, som vi alle kender.”

Måske er det derfor, Kongelig sommerballet år efter år trækker titusinder af danskere til de gratis balletforestillinger under åben himmel. Scenen bliver bygget op om eftermiddagen, og om aftenen viser en gruppe dansere uddrag fra ballettens forestillinger i smukke lokale naturomgivelser.

Om den Kongelig Sommerballet

Sommeren står i ballettens tegn, og Den Kongelige Ballet besøger Nyborg d. 15. juni. Nyborgs egen Village Ballet starter showet. Velkommen til en unik og hyggelig dag i fantastiske rammer i Nyborg