Dyr på Borgmestergården

Foto: VisitNyborg / Nyborg Turistbureau
Begivenheder
Begivenheder
Hver onsdag henover sommeren præsentere Borgmestergården et nyt dyr. 
Adresse

Slotsgade 11

5800 Nyborg

Kontakt

E-mail:nyborgslot@ostfynsmuseer.dk

Telefon:+45 65 31 02 07

Website

Hjemmeside

Dyr på Borgmestergården. 

Borgmestergårdens travle liv i sine velmagtsdage har også bestået af dyr. Der vil hver onsdag fra 17 juli til 28 august, blive præsenteret et gammeldags husdyr på Borgmestergården - Et nyt dyr hver uge. Der vil være fortællinger om dyrenes betydning som borgmesterens "levende køleskabt" samt sjove aktiviteter for børn. Udgangspunktet vil til hvert arrangement være at fortælle om de forhold familierne havde til dyrene dengang, og hvordan børnene var med til at passe dem. 

 

Hvilke dyr er der hvilke dage? 

17/7: FÅR - Se, og hør hvordan et helt får parteres. Prøv at karte og spinde uld, og deltag i en quiz hvor man kan lære at får faktisk ikke er helt dumme. 

24/7: HØNS - Kom og vær med til at bygge et hønsehus til tre høns som skal flytte ind på Borgmestergården - Der vil være æggeløb og pandekager i løbet af dagen. 

31/7: HEST - Få en tur i hestevogn, leg med en kæphest, lav en halmhest og hør mere om heste som transportdyr.

7/8: HUND - Kom og hør om de mangfoldige hunderacer og hundens forskellige opgaver. Prøv at sammenligne dine saner og søgeevner med en hunds, og smag på "hundekiks". 

14/8: KANIN - Hvad er forskellen på en almindelig kanin og en landkanin? - Sy din egen nøglering af kaninskind, deltag i labyrintleg og smag på vegetariske kaninboller. 

21/8: AND - Lav din egen pude af dun, prøv at skrive med fjer og blæk, deltag i and-kastelegen og historien om Mortens Anden. 

28/8: GRIS - Temaet er pensler og børster. Borgmestergården får besøg af en lille kælegris. Lav din egen sæbe, få ansigtsmaling og deltag i konkurrencen om at male den sjoveste gris. 

 

Aktiviteterne er gratis når der er betalt entré til museet. 

Børn (op til 18 år) gratis. 

Voksne (18+) 40kr. 

Adgang til Borgmestergården kan købes i museets billetsalg eller online her.

Adresse

Slotsgade 11

5800 Nyborg

Facilities

For børn

Historie

Følg på:

Relaterede produkter

Opdateret af:
VisitNyborg / Nyborg Turistbureau