skip_to_main_content
©  Foto:

Hotel Hesselet - ferieophold

Velkommen til Hotel Hesselet

Beliggende ved bøgeskoven, med udsigt over Storebælt og stranden er rammerne unikke for det perfekte ophold.
Her opførte man i 1967 et af Danmarks smukkeste design hoteller med sans for detaljer og kvalitet.
Den centrale placering i Nyborg ved Storebæltsbroen gør det let og attraktivt at mødes både i business sammenhæng og privat.
Det familieejede hotel byder på afslappet personlig atmosfære og mange af vores gæster kommer igen og igen – de betragter nærmest Hesselet som deres andet hjem.
Vi skaber personlige relationer med vores gæster og gør os ekstra umage for altid at være unikke og give den bedste oplevelse. Vi skaber pladsen og hjerterum til samvær og forkælelse.
Her er der tid til at nyde hinanden mens I får minder for livet.

Vi ønsker dig et godt ophold på Hotel Hesselet

Ferieophold på Hotel Hesselet

Beliggende ved bøgeskoven, med udsigt over Storebælt og stranden er rammerne unikke for det perfekte ophold. Her opførte man i 1967 et af Danmarks smukkeste designhoteller med sans for detaljer og kvalitet. Den centrale placering i Nyborg ved Storebæltsbroen gør det let og attraktivt at mødes både når det gælder business og i privat regi.

Det familieejede hotel byder på afslappet personlig atmosfære og mange af vores gæster kommer igen og igen - de betragter nærmest Hesselet som deres andet hjem. Vi skaber personlige relationer med vores gæster og gør os ekstra umage for altid at være unikke og give den bedste oplevelse.

Vi skaber pladsen og hjerterum til samvær og forkælelse. Her er der tid til at nyde hinanden mens I får minder for livet.

 

Gourmet på Hesselet - Restaurant Tranquebar

Gastronomisk tyngde og kompromisløs kvalitet er kendetegn for hotellets Restaurant Hesselet.

Her koncentrerer vi os om vores gæster, og den gennemførte gastronomi.
Vi ønsker at skabe et magisk øjeblik hvor maden, betjeningen atmosfæren og helhedsoplevelse går hånd i hånd. Som vores gæst er vi der for dig, og du fortjener den fuldendte restaurantoplevelse. Vi vil være unikke på vores område og fokusere på at levere det perfekte hver gang.

Vi er altid i udvikling, samtidig med at vi holder fokus på det genkendelige, den gode mad, det lækre miljø og de små detaljer. Alt sammen i en atmosfære som sikrer, at vores gæster vender tilbage, både for genkendelsens og fornyelsens skyld.

Lasse Paulsen, Gastronomisk leder

Hotel Hesselet, Restaurant Hesselet er nominerede til Årets Restaurant 2018

 

Ferieophold på Hotel Hesselet

Ferieopholdet indeholder:
• 1 x 2 - retters middag
• 1 x overnatning i klassisk dobbeltværelse
• 1 x stor morgenbuffet
Pris fra kr. 995,00 i delt klassisk dobbeltværelse* 

*Læs mere og book opholdene på Hotel Hesselets hjemmeside