site logo

Julemandens store røde postkasse i Nyborg

Send en julehilsen til Julemanden, når den store røde postkasse sættes op. 

Er du barn af byen har du helt sikkert enten hørt om den eller postet et julebrev i den, den STORE røde postkasse. Hvis ikke, så har du nu muligheden.

I år genopliver vi historien, når vi genopbygger den STORE røde postkasse.  Et samarbejde mellem Nyborg Kommune og Nyborg Handel har resulteret i, at vi igen kan poste en hilsen til julemanden i den STORE røde postkasse, og at julemanden igen sørger for lodtrækninger om spændende præmier blandt de indsendte julehilsener til ham.

Du kan sende din hilsen til julemanden i den STORE røde postkasse fra 23. november, hvor den vil stå på hjørnet af Nørregade og Korsgade.

’Det’ for børn (1. dec - 14. dec)

Hver dag i perioden 1. dec – 14. dec. trækker Nyborg Kommune den heldige vinder af dagens præmie blandt de indsendte hilsener til julemanden. Vinderen annonceres på facebook-siden Jul i den gamle Kongeby hver dag kl. 10. Det hele kulminerer 14. december, hvor der blandt alle indsendte hilsener trækkes lod om en biograftur til den heldige vinder og 100 elever på dennes skole. Biografturen er sponsoreret af Nyborg Handel.

Du finder postkortene på Bureauet Nyborg, Nyborg Bibliotek, Borgmestergården, KinoVino, ved den STORE røde postkasse og i udvalgte butikker i byen. Alle børn til og med 7. klasse kan deltage.
Søndag 2. december og søndag 9. december kl. 15.30 kommer selveste julemanden selv og tømmer postkassen.

‘Det’ for voksne ‘’ i uge 50 og 51 :

Hent din deltagerkupon i udvalgte butikker, der er medlem af Nyborg Handel ! Udfyld kuponen og smid den i den STOOORE røde postkasse på hjørnet ved Nørregade og Korsgade. Så deltager du i lodtrækningen om flotte gavekort til de deltagende butikker. Vinderne trækkes lillejuleaftens dag kl. 12.00, foran postkassen.

Held & Lykke - Glædelig Jul fra Nyborg Handel