Nyborg Bed and Breakfast

Patricervilla med udsigt til Nyborg Fjord. Tre soverum - Førstesalen rummer muligheden for at bo i to forskellige rum; Det ene et stort standard rum med udsigt til fjorden, det andet lille og hyggeligt økonomi rum. - Fælles bad og køkken. I kælderen er der en lejlighed med egen indgang, bad og køkken.

 

I denne charmerende patricervilla, som ligger med udsigt til Nyborg Fjord, kan du vælge mellem tre gode soverum. På førstesalen er der mulighed for at bo i to forskellige rum. Et stort standard rum med udsigt til Nyborg fjord, hvor der kan bo op til 3 personer. Et pænt og hyggeligt økonomi rum, hvor der både kan bo én og to personer. For begge værelser gælder, at man deler køkken og bad. Der er dog mulighed for at leje begge rummene som én lejlighed til en særlig pris.

Villaen rummer også en dejlig kælderlejlighed med 3-4 sovepladser, som man har det helt for sig selv med egen indgang fra havesiden. Endvidere et fuldt udstyret køkken og et lækkert badeværelse.

Alle værelserne har fladskærms tv med diverse satellit kanaler, og der er trådløs internetforbindelse.

Villaen er beliggende 250 m fra Storebælt strand og afkørsel til motorvej E20. Det historiske Nyborg Slot, som er byens særlige vartegn, kan besøges fra 1. april til 31. oktober. I juli måned kan man opleve middelalderstemningen i Nyborg på Danehof som afholdes 1. weekend i juli. Skt. Knuds Golfklub og Nyborg Badeland ligger i gåafstand fra villaen.

Der er også rige fiskemuligheder i omegnen. Endvidere er der fast halvtimes togdrift til Odense centrum på 12 minutter , hvor man bl.a. kan se H.C. Andersens barndomshjem og andre turistattraktioner i Odense.