Opfinderværksted

Nyborg bibliotek får i uge 30 & 31  besøg af Guldastronauts Opfinderklub og Mobile Makerspace.

Guldastronauts Opfinderklub er for børn i alderen 6-14 og er med stor succes blevet afholdt i mange ferier siden 2018. I Opfinderklubben er børnenes kreative udfoldelse og selvtillid i fokus, og vi arbejder altid ud fra en spændende fortælling, der gør børnene nysgerrige og fejlmodige. I Opfinderklubben har vi altid ansat kompetente og erfarne instruktører.

Guldastronauts nøgleord er design, teknologi og opfinderi i børnehøjde - altid i en åben og kreativ proces! Børnene bliver introduceret til konkrete værktøjer, der giver dem færdigheder i at kunne konstruere legende og skabende på egne præmisser. De konkrete værktøjer spænder bredt over ting som at lære at skære i pap og bruge limpistol, at tegne og male uhæmmet og fra fri fantasi til at programmere computerspil og robotter og lave kreative kredsløb med lyd og lys. I Guldastronauts Mobile Makerspace har vi computere, microbits, elektronik og 3D-printere! Vi giver herunder et indblik i, hvad vores workshops kan og ofte indeholder.

Det er Nyborg Bibliotek der er arrangør af opfinderværkstedet og som har invoiteret Guldatsronauts Opfinderklub på besøg - læs mere om de enkelte dage på bibliotekets hjemmeside.

Prorgam her : https://www.nyborgbibliotek.dk/arrangementer

Du kan læse mere om Guldastronaut her :

https://guldastronaut.dk/