Gå til indhold
©  Foto:

Sørøversejltur på Storebælt (udsolgt)

Skib o’høj – kalder alle matroser ombord på sørøverskibet Fionia og ud på de syv verdenshave – vi skal på skattejagt!

Splitte alle bramsejl! Skatten er blevet stjålet af en gruppe lømler. Du er derfor kaldt ombord på Sørøverskibet Fionia og med Bob Bullermand og Benny Rabalder! I skal på sørøvertogt på Storebælt i jagten efter den eftertragtede skat, som nogen har stjålet og gemt.

Blandt søulke og slyngler siges det, at skatten er gemt på Slipshavn – Så kursen er sat mod den forladte halvø inden andre landkrabber får nys om, hvor skatten er gemt. Rygtet siger, at skatten bevogtes af lømler i uniformer, der står klar til fægtekamp, bueskydning og kanoner.

Mens vi sejler, fortæller de to garvede pirater røverhistorier, og der lægges en slagplan få, hvordan skatten erobres tilbage.

Du skal mønstre ind med de andre matroser på Kongens Skibsbro, inden ankeret hales ind klokken 11.00.

Sørøverturen er støttet af APD – Assoiciated Danish Ports - der holder til på havnearealerne ved Lindholm. Erhvervshavnen i Nyborg er den dag i dag aktiv og modtager dagligt skibe til de mange industrivirksomheder i Nyborg, som eksempelvis Koppers på Avernakke og en række virksomheder på Lindholm.

Praktisk information 

Sørøverturen er for børn. For at flest mulige kan få chancen for at opleve en dag som sørøver, anbefaler vi, hvis dit barn har mod på det, at han eller hun tage af sted uden voksen. Sørøverbesætningen på Skonnerten Fionia er vant til at sejle med børn. Der vil også være andre sørøvervoksne med ombord, der er gode til børn. Ønsker du som voksen alligevel at komme med på turen, kan der tilkøbes en voksenbillet.

  • Dato for afgang: 4. juli
  • Sørøverne sejler på skattejagt i tidsrummet 11-14.
  • Det gode skib Fionia ligger til kaj ved Kongens Skibsbro i Nyborg, hvor turen både starter og slutter.
  • Billetten inkluderer en børnesandwich samt drikkelse
  • Du er meget velkommen til at medbringe dit eget sørøversværd, klap for øjet eller andet sørøverudstyr.
  • Der er redningsveste til alle ombord

For yderligere informationer gå til book billet.