Gå til indhold
©  Foto:

Tårup landsby - åbent hus

Kom til åbent hus i Tårup og mød blandt andet byens kunstnere, få en ridetur og vær med til grillhygge. 

Tårup landsby er noget af en skyld perle i det Østfynske. Den lille landsby med de knap 300 indbygger ligger tæt på havet og skoven, men det som ikke så mange ved er, at i landsbyen er der bosat en helt række kunstner og kunsthåndværker, og at der gennem de sidste par år er der flyttet endnu flere til området. Derfor vil du se og opleve med egne øjne, hvad det er landsbyen lokker med og hvad de kreative kræfter skaber.

Kom til åben hus og besøg Vejenlyst, samt tag en kig ind i byen festlige dag. 

Læs meget mere om eventen her

Kunstnere med åbent hus

Musisk værksted v/ Kirsten Thilsing-Hansen
Boholtvej 9A, 5871 Frørup

Jeg arbejder med unika i stentøjskeramik, bl.a. krukker, fade og skulpturer. Jeg eksperimenterer med begitning og glasurer, inspireret af landskabet omkring mig. Jeg kalder det "landskabskrukker".
I mine malerier arbejder jeg med landskaber og abstraktioner over disse. Jeg maler natur-figurativebilleder. Mine foretrukne materialer er acryl, collage og kridt.

Åbent værksted & fletteworkshop v/ Else Marie Schjerning

Lære at flet en lanterne sammen med andre og i nogle fantastiske naturomgivelse fra kl. 10-12. Pris 200 kr incl. materialer. Tilmelding til workshoppen nødvendig. Tlf: 21624481 / minfletteverden.blogspot.dk 

Åbent hus v/ AnneMaries Tegneskole
Tårupbyvej 21, 5871 Frørup

Åben hus hos Crispin
Brandgaden 2b, 5871 Frørup

Jeg inviterer til åben garage i Brandgaden 2b lørdag 20. juni mellem kl. 10:00 til 13:00. I snart 1 år har jeg været så heldig at få benytte min nabo Tonis garage som atelier. Her står jeg og maler mine billeder i verserende af byggeriet af BR-5 Kunstrum Fyn, vores fremtidige atelier og galleri i Brandgaden 5. I er  alle velkomne til at komme forbi og vandre i vores have i nummer 5 mellem kl. 10:00 til 13:00.

Åbent hus hos Vejenlyst
Bækvej 10, 5871 Frørup

Premiere på eventyr stierne, som alt afhængig af vind og vejr kan byde på blid sansning, langsommelighed og poesi, eller livsbekræftende ruskvejr ; ) + Talk med kunstner og danseforsker Lis Engel om kunst, kreativitet og sansning kl. 15 til 16.30. Derudover gratis adgang til galleriets udstilling Blot krop.

Åbent værksted v/ Lea Mi Engholm
Boholtvej 9C, 5871 Frørup

Er du interesseret i keramik og lerets egenskaber, så kig forbi Keramisk værksted Boholtvej 9C i Tårup og få et indblik i den keramiske arbejdsproces.