Rockshow på Torvet i Nyborg, foto Stephen Freiheit, TV2 Charlie

Rockshow i Nyborg

Nyborg kickstarter ’TV 2 CHARLIE Rockshow 2018'

Lørdag 9. juni fortsættes succesen fra sidste år, og der er igen i år lagt op til en brag af fest på Torvet i Nyborg, når TV 2 CHARLIE Rockshow med Anders Blichfeldt som vært gæster Danmarks Riges Hjerte.

TV 2 CHARLIE melder igen i år klar med musikformattet 'Rockshow' med Anders Blichfeldt fra Big Fat Snake i front. 'Rockshow' er på turné i Danmark, og Nyborg bliver byen, der starter turnéen. Her vil vært Anders Blichfeldt præsentere dagens bands. 'Rockshow' henvender sig til et bredt publikum og har store bands og musikere fra 80’erne og op til i dag på plakaten. Der optages to programmer af hver en times varighed, som vil blive vist på TV 2 CHARLIE i efteråret. Første del af showet starter kl. 18.00, og anden del kl. 19.20, men gæster er mere end velkomne til at overvære prøverne i løbet af dagen fra kl. 13.30

Kendte kunstnere og en bred musikpalette

Nu er alle kunstnere endelig på plads og klar til at skabe en fest lørdag 9. juni på Torvet i Nyborg – Danmarks Riges Hjerte.

Sko/Torp har desværre måtte aflyse i sidste øjeblik, men til gengæld får vi fornøjelsen af Anne Dorte Michelsen og Back to Back.

Derfor ser musikprogrammet nu sådan ud:

Anne Dorte Michelsen er kendt for sin andel af Tøsedrengene, der slog igennem i start-80’erne. Sideløbende satte hun gang i sin solokarriere, og det er som solist hun stadig er aktiv. Og mon ikke ’Før eller siden’ et ’Hej Far’ vil tone ud på det ganske Torv.

Back to Back ’Jonathan gi’r aldrig op’… og det samme kan man sige om gruppen, der i år kan fejre 31 år sammen. Og det er næsten sikkert at ’En elsker som Dig’ gi’r en kop ’Varm Chokolade’.

Nikolaj & Piloterne Nikolajs debutalbum ’piloter’ fra 1989 solgte i stakkevis og gjorde ham til et kendt og respekteret musiknavn. Hans ligefremme, iørefaldende og dansksprogede sange med et strejf af melankoli har haft den gådefulde relation mellem mand og kvinde som et hovedtema. Som det musikalske centrum var fra begyndelsen Nikolajs intenst-rustne røst. Vi glæder os til at ’Ridder af Kærligheden’, ’Har det Fint’ og vi ’Kommer nok Hjem’ på et eller andet tidspunkt.

Sys Bjerre slog igennem i sommeren 2008. Forinden havde hun sunget duet og optrådt med Thomas Buttenschøn og været på turné med Tue West. Og mon ikke ’Alle mine Veninder’ møder ’Malene’ – på den gode måde.

Husk at generalprøverne starter allerede kl. 13.30, hvor vi så småt begynder at baske feststemningen i gang med leg og hygge for både store og små.

Alt i alt håber vi på en rigtig festlig dag og aften, udtaler Peter Wagner Mollerup, formand for Erhvervs- og Udviklingsudvalget og sender samtidig stor tak til ADP – Associated Danish Ports, der er hovedsponsor på eventen. Med TV 2 CHARLIE Rockshow håber vi også at kunne trække endnu flere borgere og besøgende til Nyborg, hvor der er rig mulighed for en festlig dag i skønne rammer med god dansk musik, tilføjer han. Så sæt kryds i kalenderen 9. juni fra kl. 18.00 – 21.00.

For yderligere oplysninger:
Peter Wagner Mollerup, formand for Erhvervs- og Udviklingsudvalget i Nyborg Kommune, pwm@nyborg.dk
Sanne Hoffensetz Andresen, turistchef i Nyborg Kommune, saha@nyborg.dk

Del denne side