Rockshow på Torvet i Nyborg, foto Stephen Freiheit, TV2 Charlie

Rockshow i Nyborg

Nyborg kickstarter ’TV 2 CHARLIE Rockshow 2018'

Lørdag 9. juni fortsættes succesen fra sidste år, og der er igen i år lagt op til en brag af fest på Torvet i Nyborg, når TV 2 CHARLIE Rockshow med Anders Blichfeldt som vært gæster Danmarks Riges Hjerte.

TV 2 CHARLIE melder igen i år klar med musikformattet 'Rockshow' med Anders Blichfeldt fra Big Fat Snake i front. 'Rockshow' er på turné i Danmark, og Nyborg bliver byen, der starter turnéen. Her vil vært Anders Blichfeldt præsentere dagens bands. 'Rockshow' henvender sig til et bredt publikum og har store bands og musikere fra 80’erne og op til i dag på plakaten. Der optages to programmer af hver en times varighed, som vil blive vist på TV 2 CHARLIE i efteråret. Første del af showet starter kl. 18.00, og anden del kl. 20.00, men gæster er mere end velkomne til at overvære prøverne i løbet af dagen fra kl. 13.30

Kendte kunstnere og en bred musikpalette

På tre af de fire optrædende er der sat navn på. Og vi er derfor rigtig glade for at kunne præsentere følgende:

Sko/Torp var et af 1990'ernes absolutte største danske orkestre og bragede igennem den musikalske lydmur i Danmark med albummet ’ On a Long Lonely Night’. Og tankerne flyver således også straks tilbage til ’Loser’s Game’, ’Wheels’, ’Get Ready’, ’Young Girl’s Heart’. Og vi kunne blive ved

Nikolaj & Piloterne Nikolajs debutalbum ’piloter’ fra 1989 solgte i stakkevis og gjorde ham til et kendt og respekteret musiknavn. Hans ligefremme, iørefaldende og dansksprogede sange med et strejf af melankoli har haft den gådefulde relation mellem mand og kvinde som et hovedtema. Som det musikalske centrum var fra begyndelsen Nikolajs intenst-rustne røst. Vi glæder os til et genhør med ’Vicky’, ’Har det Fint’, ’Kommer nok Hjem’ og mange flere.

Sys Bjerre slog igennem med hittet ’Malene’ i sommeren 2008 suppleret med nummeret ’Kegle’. Forinden havde hun sunget duet og optrådt med Thomas Buttenschøn og været på turné med Tue West. I 2010 var det ’Alle mine Veninder’, der gik rent ind som årets landeplage – på den gode måde.

Alt i alt håber vi på en rigtig festlig dag og aften, udtaler Peter Wagner Mollerup, formand for Erhvervs- og Udviklingsudvalget og sender samtidig stor tak til ADP – Associated Danish Ports, der er hovedsponsor på eventen. Med TV 2 CHARLIE Rockshow håber vi også at kunne trække endnu flere borgere og besøgende til Nyborg, hvor der er rig mulighed for en festlig dag i skønne rammer med god dansk musik, tilføjer han. Så sæt kryds i kalenderen 9. juni fra kl. 18.00 – 21.00.

For yderligere oplysninger:
Peter Wagner Mollerup, formand for Erhvervs- og Udviklingsudvalget i Nyborg Kommune, pwm@nyborg.dk
Sanne Hoffensetz Andresen, turistchef i Nyborg Kommune, saha@nyborg.dk

Del denne side

Play Video

Sko/Torp - on a long lonely night

Play Video

Nikolaj og Piloterne - kommer nok hjem

Play Video

Sys Bjerre - alle mine veninder