VisitNyborg App

VisitNyborgs gratis App er din mobile turistguide, som inspirerer og guider dig til gode oplevelser i Nyborg.

App'en kan downloades i både iTunes til iPhone og iPad samt i GooglePlay til Android smartphones og tablets uanset mærke.

App'en hedder "Visit Nyborg" og med den på mobilen kan du:

  • Finde attraktioner og seværdigheder
  • Få et overblik over alt hvad der sker
  • Finde overnatning
  • Finde restauranter og spisesteder
  • Søge blandt gallerier, kunsthåndværkere, delikatessebutikker og flere spændende shoppingmuligheder
  • Blive guidet til spændende ture

Vi synes især at det er smart, at du med din telefon i hånden kan søge blandt de mange forslag til cykelture og vandreture på Østfyn og i Nyborg, og få vist ruten på din telefon. Vi synes at du skulle prøve vores app og lade dig inspirere til nye oplevelser for børn og voksne i Nyborg.

Som en ekstra feature, viser VisitNyborgs app også hvad du kan opleve på Fyn, når du bor i Nyborg. Vi synes nemlig, at du som vores gæst, skal kunne opleve alt det bedste, og derfor ved vi, at de bedste ferier er, når du fra en central base kan nå et væld af oplevelse på kort tid. Det kan du, når du bor i Nyborg, og derfor viser vores app dig, hvad du kan opleve på hele Fyn.

Kommer du sejlende til Nyborg, har vores app også et specielt afsnit til dig. Her finder du oplevelser, restauranter og ture, som alle har sit udgangspunkt i Nyborg Marina og på havnearealerne.

Download app'en gratis her

iPhone: 

Android:

 

Andre nyttige apps og links på ferien

Der findes et væld af spændende apps, som på den ene aller anden måde kan gøre din ferieoplevelse i Nyborg og på Fyn endnu bedre. Vi giver dig her et lille udpluk af de mange muligheder, og så ønsker vi dig en god ferie i Nyborg og på Fyn.

 Har du selv en app du foretrækker at bruge på rejsen, som du synes vi skal have med på listen, så skriv til os på visitnyborg... eller facebook.com/visitnyborg

Del denne side