Restaurant Hesselet

Gourmet i Restaurant Tranquebar på Hotel Hesselet

Gastronomisk tyngde og kompromisløs kvalitet er vores varemærke på Hesselet.

Vi ønsker at fokusere på helhedsoplevelsen, atmosfæren og gennemført gastronomi. Som vores gæst er vi der for dig, og du fortjener den fuldendte restaurant oplevelse. Vi vil være unikke på vores område og fokusere på at levere det perfekte hver gang. Vi er altid i udvikling, samtidigt med at vi holder fokus på det genkendelige, den gode mad, det lækre miljø, og de små detaljer. Alt sammen i en atmosfære som sikre at vores gæster vender tilbage, både for genkendelsen og fornyelsen skyld.

Gourmetophold og lignende oplevelser

Du kan også booke et Gourmetophold på Hotel Hesselet, hvor vi forkæler dig ekstra meget. Opholdet indholder 4-retters gourmetmiddag, kaffe, overnatning og stor morgenbuffet. Læs mere om vores gourmetophold i linket i bundet af siden.

Derudover arrangerer vi året igennem en række gastronomiske oplevelser. Prøv f.eks. vores fiskeaften, vildtaften eller Gourmet Brunch til specielle lejligheder. Følg os på Facebook og vores hjemmeside, så vil du opleve, at essensen af Hotel Hesselet er kærlighed og passion for oplevelser og mad tilsat et dunkende hjerte for gæstfrihed...

Del denne side

Opdateret af:

VisitNyborg / Nyborg Turistbureau visitnyborg@nyborg.dk
 

Kontakt

Adresse

Christianslundsvej 119
5800 Nyborg

Telefon

+45 65313029

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.8101827
Latitude : 55.3196577