Vinterferie på Borgmestergården

Tag hele familien med på Borgmestergården i vinterferien

 

Borgmestergården i Nyborg holder traditionen tro åbent i vinterferien. Her er levende værksteder inspireret af tidligere tiders liv og tilværelse.

Her er lærerige og sjove aktiviteter for både børn og voksne på Borgmestergården i vinterferien!

Alle børn, forældre og bedsteforældre inviteres en hyggelig stund i Borgmestergårdens skønne historiske rammer. Borgmestergården vil forvandle sit skolelokale til en kreativ byggeplads, hvor du kan lære om forbandter og skifter og få mulighed for at bygge et stykke murværk i miniature med Nyborg Slots tykke mure som inspiration.

Nyborg Slots Dragtlaug har igen i år forberedt kreative aktiviteter for børn i systuen. Du kan sy din egen pung, kreere jordbær i stof, lave kartoffeltryk og flette et bånd på flettehjul.

Du kan også opleve den fascinerende og autentiske arbejdsgang i smedjen, og i museets hyggelige gård kan du låne sværd og hjelme, stylter og sjippetove og lege som i gamle dage.

Er du blevet lækkersulten og kaffetørstig? I det gamle køkken rister vi kaffebønner på brændekomfuret i en autentisk kafferister og brygge kaffe som i gamle dage. Vi bager forskellige lækkerier og tilbyder smagsprøver på det hele.

Kom forbi og deltag i vores hyggelige levende værksteder!

Fri entré for børn og unge under 18.

Nærmere program på Borgmestergårdens hjemmeside via linket i menuen. Her kan du også finde endnu flere vinterferieaktiviteter for hele familien hos Østfyns Museers mange afdelinger...

Del denne side

Opdateret af:

VisitNyborg / Nyborg Turistbureau visitnyborg@nyborg.dk
 

Kontakt

Adresse

Slotsgade 11
5800 Nyborg

Telefon

+45 65310207

Fakta

  • Type

    • Udstilling
    • Historie
    • For børn

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.78857584
Latitude : 55.31159446