Kulinariske Kildegaarden - Bed and Breakfast

Foto: Kulinariske Kildegaarden 2018
Overnatning
Bed & Breakfast
Savner du ro og fred, i idyl, og væk fra storbyen? Så tag på idylisk bondegårdferie ved Frørup på Østfyn. Med både klappedyr og kæledyr. 
Adresse

Frørupvej 17

5871 Frørup

Kulinariske Kildegaarden

Idyllisk bondegårdsferie med fred og ro og masser af plads. Der er både kæledyr og klappedyr. Nyd morgenmaden i gårdhaven, hvor solen er på fra tidlig morgen. Her er alt hjemmelavet, værtinden er uddannet kok og har stor passion for madlavning. Derfor vil man også kunne spise aftensmad på Kildegaarden. I sommerperioden tilbyder vi fuld pension og arrangerer aktiviteter med børnene.

Stedet henvender sig både til familien der ønsker en bondegårdsferie, håndværkeren eller lystfiskeren. Der findes både familieværelse, dobbeltværelse og enkeltværelse med tv på Kildegaarden, samt opholdstue med tv og diverse film og spil. Hele grupper op til 14 personer.

Vi har både katte, høns, kaniner, får, lam og miniheste om sommeren. Der er kun 6 km til stranden, men vil man køre ½ time er der mange muligheder, som Zoo i Odense, Egeskov Slot eller bylivet i Nyborg eller Svendborg.

Kildegaarden har anlagt petanque bane, som alle gæster kan benytte.

Adresse

Frørupvej 17

5871 Frørup

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitNyborg / Nyborg Turistbureau