VisitNyborg
Solnedgang

Nyborg Turistguide

Nyborg Turistguide er din inspiration til oplevelser i Nyborg og på Østfyn, før du kommer, og mens du er her.

Bliv inspireret her

Turistguiden er skabt for at inspirere til oplevelser i Nyborg og på Østfyn. Samtidig er den en håndbog, der giver dig alle de nødvendige informationer, du har brug for som gæst i Nyborg og på Østfyn.

Du finder et samlet oversigt over alle attraktioner og spisesteder, et overblik over østfynske gårdbutikker og lokale specialforretninger. Du kan også finde ud af, hvor du skal nyde en god kop kaffe eller et glas vin på en sommeraften. Du bliver inspireret til aktive oplevelser på vandet, til fods eller på cykel. Her finder du ud af, hvor det er muligt at overnatte, når du er her – det er uanset, om du er til Bed & Breakfast, hotelophold eller overnatning i det fri.

Guiden kan læses online her, eller du kan få den tilsendt ved at sende en mail til visitnyborg@nyborg.dk med navn, adresse og telefonnummer. Du kan også hente et eksemplar ved VisitNyborg på Torvet 2B, 5800 Nyborg.

Guiden er printet i A5, så du let kan have den med. Turistguiden er FSC-mærket og Svanemærket for at sikre og støtte op om en bæredygtig produktion af trykte materialer. Den er trykt ved Step Print Power i Svendborg – læs mere om deres miljøordning her.

Bestil turistguiden

Vil du have turistguiden ved hånden, allerede når du ankommer? Så bestil den hjem til dig her.