Gå til indhold
Nyborg Turistguide 2022/2023

Nyborg Turistguide

Foto: VisitNyborg

Nyborg Turistguide er din inspiration til oplevelser i Nyborg og på Østfyn, før du kommer, og mens du er her.

Bliv inspireret her

Turistguiden er skabt for at inspirere til oplevelser i Nyborg og på Østfyn. Samtidig er den en håndbog, der giver dig alle de nødvendige informationer, du har brug for som gæst i Nyborg og på Østfyn.

Du finder et samlet oversigt over alle attraktioner og spisesteder, et overblik over østfynske gårdbutikker og lokale specialforretninger. Du kan også finde ud af, hvor du skal nyde en god kop kaffe eller et glas vin på en sommeraften. Du bliver inspireret til aktive oplevelser på vandet, til fods eller på cykel. Her finder du ud af, hvor det er muligt at overnatte, når du er her – det er uanset, om du er til Bed & Breakfast, hotelophold eller overnatning i det fri.

Du kan læse Nyborg Turistguide 2022/2023 online, bestille et gratis eksemplar sendt til din hjemmeadresse, eller du kan hente et fysisk eksemplar på Visit Nyborg - Torvet 2, 5800 Nyborg.

Guiden er printet i A5, så du let kan have den med. Turistguiden er FSC-mærket og Svanemærket for at sikre og støtte op om en bæredygtig produktion af trykte materialer. Den er trykt ved Step Print Power i Svendborg – læs mere om deres miljøordning her.

Bestil turistguiden

Vil du have turistguiden ved hånden, allerede når du ankommer?
Bestil den hjem til dig her.

Følg os på: