©  Foto:

Påskefrokost i Nyborg

Det er forår og snart påske, og det betyder, at påskefrokosterne er lige rundt om hjørnet. Her finder du inspiration til en lækker påskefrokost i Nyborg.

Nyd din påskefrokost i forårsskønne Nyborg. Vi har samlet en guide over de restauranter og delikatesseforretning, som har præget menukortet med et påskeislæt. 

 

Hotel Hesselet
Hotel Hesselet siger velkommen til frokostspisende gæster Skærtorsdag, Langfredag, lørdag og 1. Påskedag. 

Et stenkast fra Storebælt finder du Hotel Hesselet, der er kendetegnende for sin gastronomiske kompromisløshed. Ambitionen her er at skabe magiske øjeblikke, hvor mad, betjening og atmosfære går hånd i hånd.

I påsken serverer de en særlig påskefrokost, hvor du kan nyde sildesalat med rødløg og kapers, æg og rejer med avokado, gravad laks med dilddressing, sprød fiskefilet med remoulade, lam med ratatouille og endelig en rabarberdessert.

Læs mere om menuen her: www.hotel-hesselet.dk/events 

 

Remisen
Remisen inviterer til påskefrokost lørdag 8. april fra kl.12.00

Med fantastisk udsigt til Nyborg Fjord og med en historisk placering, finder du Restaurant Remisen i De Danske Statsbaners gamle værksted. I de unikke rammer forkæler Remisen gæsterne med kvalitet og mad af høj standard.

I påsken serverer Remisen en lækker påskebuffet af 12 forskellige retter, og du har mulighed for at købe snaps. 

Læs mere her: www.restaurantremisen.dk/events/

 

Café Apostrof
Besøg Café Apostrof onsdag, Skærtorsdag, Langfredag, lørdag og 1. Påskedag.

Lige ved Nyborg Havn finder du den moderne Café Apostrof, som fokuserer på kvalitet og brug af lokale råvarer. De kræser for, at alt er hjemmelavet, og menuen bærer præg af den danske smag. 

I påsken disker de op med smørrebrød og snaps, og til dessert laver de en påskevariant af deres cheesecake.

Se mere her: www.cafeapostrof.com/ 

 

Osteboden Fru Hansen
I påskedagene kan du hente en påskefrokost til ud af huset, som du kan læse mere om her: Tapas-påskefrokost. Her får du det klassiske påskefrokostbord med marinerede sild, æg og rejer, leverpostej med sprød bacon, oste og meget mere.

Midt i Nyborgs historiske gader, med en flot butiksfacade, ligger Osteboden Fru Hansen. Her er der garanti for et stort udvalg af lækre oste, charcuteri, kvalitetsvine, spiritusser, smagfulde delikatesser, fyldte chokolader, friskmalet kaffe og te. 

 

Trine's Kitchen ved Sct. Knuds Golfklub
Alle dage fra Skærtorsdag til 1. Påskedag kan du nyde en lækker påskeplatte, der består af sild med karry salat, æg med rejer, panko paneret fiskefilet med hjemmerørt remulade, rosmarin skinke med urtemayonnaise, frikadelle med hjemmesyltet rødbede, hønsesalat med tørsaltet fynsk bacon og ost med søde nødder.

Læs mere her: Trine's Kitchen

 

Café Clark's
Foretrækker du din påskefrokost som en helt almindelig brunch, kan du nyde den lækre brunchbuffet, kaffe, te og juice ad libitum fra Skærtorsdag til 2. Påskedag. 

Se brunchbuffetens udvalg her: cafeclarks.dk/menu/brunch/