©  Foto:

Hotel Hesselet, Mødested

Hotel Hesselet i Nyborg er et af Danmarks førende kvalitets- og konference hoteller – Hvorfor? Fordi vi skaber personlige relationer med vores gæster, og gør os ekstra umage for den helt unikke og personlige oplevelse.

Velkommen til Hotel Hesselet

Beliggende ved bøgeskoven, med udsigt over Storebælt og stranden er rammerne unikke for det perfekte ophold. Her opførte man i 1967 et af Danmarks smukkeste design hoteller med sans for detaljer og kvalitet. Den centrale placering i Nyborg ved Storebæltsbroen gør det let og attraktivt at mødes både i business sammenhæng og privat. Det familieejede hotel byder på afslappet personlig atmosfære og mange af vores gæster kommer igen og igen – de betragter nærmest Hesselet som deres andet hjem. Vi skaber personlige relationer med vores gæster og gør os ekstra umage for altid at være unikke og give den bedste oplevelse. Vi skaber pladsen og hjerterum til samvær og forkælelse. Her er der tid til at nyde hinanden mens I får minder for livet.

 

Mødelokaler

Vi har 12 mødelokaler på Hotel Hesselet. I hotellets største og nyrenoveret lokale kan vi have op til 150 personer i biograf.

 

Værelser

Hotel Hesselet har 53 dobbeltværelser og 6 suiter. Vores værelser er indrettet i både klassisk og moderne stil

 

Geografisk

Vi ligger 5 minutters kørsel fra Storebæltsbroen i Nyborg, på Fyn. Hotellet er beliggende i rolige omgivelser mellem bøgeskov og Strand