Gå til indhold
©  Foto:

Jul på Bastionen - Nyborgs teater- og kulturhus

December måned og julen fejres på Bastionen med forskellige arrangementer og koncerter. Læs mere her.

 

December måned og jul på Bastionen


Søndag den 27. november kl. 13:00: Fyns Amatør-symfoniorkester
Fyns Amatørsymfoniorkester består af ca. 35 dygtige amatørmusikere i alle aldre, som ugentlig samles om deres interesse for musik og indøver små og store klassiske værker af både kendte og mindre kendte komponister

Tirsdag den 29. november kl. 19:00: Foredrag med Mr. James
Jim Latrache-Qvortrups historie er vild og helt ud over det sædvanlige! Børnehjem, kostskole, fremmedlegionen og en ekstrem modgang. Leverandør af kokain til det københavnske jetset, flere års fængsel og undercover i Nordkorea som falsk forretningsmand. I dag succesfuld og lovlydig iværksætter. Rejsen bliver ikke vildere!

Torsdag den 1. december kl. 19:00: Byens Bedste Nyborg 2022
For 2. gang hylder og hædrer Lokalavisen Nyborg det bedste i Nyborg indenfor 10 kategorier. Der er lagt op til en stor aften på Bastionen med prisoverrækkelser, underholdning og musik og afterparty i caféen efter showet. Tv-og podcastvært Signe Lindkvist tager styringen som aftenens konferencier, mens Skybryder, Skarpt Indspark og Olli North er blandt de optrædende kunstnere på scenen. 

Fredag den 2. december kl. 10:30 og 12:30: Offside
Hvorfor er der ikke plads til at kunne være sig selv i et maskulint sportsmiljø? Nick er én af de bedste og hans far, som også er hans træner, har store ambitioner på sin søns vegne. Nick lever og ånder for fodbold og drømmer om de helt store ligaer. Asbjørn starter på holdet i den lille lokale klub, og rygtet siger at han er god. Asbjørn bliver mobbet i starten fordi han er fra Holte, men et venskab opstår, da Nick tager ham i sit forsvar.

Lørdag den 3. december kl. 19:30: DR Big Band 
Merry Christmas, Baby! Bastionen har igen i år, fået æren af at huse DR Big Band, når de fyrer op under julen med swingende jazzklassikere med julekoncerten: Merry Christmas, Baby! DR Big Band går traditionen tro ’all in’ på julen med et gennemført julet show. Så glæd dig til at opleve bandets musikere på slap line i et show fuld af lækker bigband-lyd, fede soloer, kendte toner og musikalske overraskelser. Gæster: Veronica Mortensen (vokal) og Minna Grooss (vært).

Søndag den 4. december kl. 14:30: Julekoncert med Julie Berthelsen
Nordstjerne - en julekoncert med nordisk julestemning. Julie byder indenfor til en julekoncert, hvor vi skal nyde julestemningen og varmen omkring julen fra Danmark, Grønland og resten af verden. En intim og smuk vokalbaseret koncert, akkompagneret af hendes dejlige orkester og dygtige korsanger. Julie synger julen ind med noget gammelt og velkendt, fortolket på en ny måde, samt nogle mindre kendte- men helt særligt smukke julesange. Vi skal endnu tættere på hinanden med varme personlige historier og en julerød tråd, som får os alle i den rette julestemning.

Fredag den 9. december kl. 19:30: Luftens Helte: Det Store Juleshow
Juletiden er fyldt med magi, forventningens glæde og ikke mindst traditioner – og nu kan en koncert med Luftens Helte blive en del af din jul. Tag med på en rejse med sange fra film som Løvernes Konge, Frost, Klokkeren fra Notre Dame, Aladdin, Junglebogen og mange flere, når de store musikalske folder slåes ud til Luftens Heltes Juleshow.

Lørdag den 17. december kl. 20:00: Jimbo's julerock:
The Jams er et band, der har mange år på bagen. De har spillet et utal af koncerter rundt i det danske land. Bandet består af professionelle musikere, der dagligt beskæftiger sig med musik. Deres repertoire er en blanding af kendte udenlandske hits af kunstnere som Stevie Wonder, The Beatles, Prince mm. Kom og vær med, når Danmarks bedste partyband kommer og sætter gang i dansegulvet, til Julerock på Bastionen.

Du kan læse mere om de forskellige events ved at trykke her.

Følg os på: