©  Foto:

Jul i Nyborg og på Østfyn

Når juletravlheden spreder sig vil der være ægte julestemning at finde på vores velkendte julemarked, Jul i den gamle Kongeby. Julemarkedet finder altid sted i de to første weekender af december hvert år. Juleknas, hjemmebryg, glögg, levende værksteder, magiske engle, aktiviteter for børn, fynske museumsbutikker og meget mere - ja, der vil være alt, hvad hjertet begærer.

Julen i Nyborg og på Østfyn byder på vaskeægte julestemning...

Nyborg er Danmarks gamle Kongeby og Danmarks første hovedstad. Dengang hvor Kongen fejrede julen, da summede hele byen af juletravlhed i gader der duftede godt af julemad og andre lækkerier. I dag summer Nyborg stadig af den ægte fynske julehygge i den gamle købstad. I gennem hele decembermåned kan du opleve byen spundet ind i jul.

I de to første weekender i december, kan du besøge vores hyggelige julemarked - Jul i den gamle Kongeby, som blandt andet byder på en masse spændende boder, forskellig former for underholdning og ikke mindst en masse julehygge.

 

I 2023 vil der være julemarked på de følgende datoer: 

Lørdag den 2. december 
Søndag den 3. december

Lørdag den 9. december 
Søndag den 10. december 


Du kan derudover finde diverse julespecialiteter i alle vores butikker, besøge Borgmestergården eller tage en tur rundt i de magiske østfynske landskaber fyldt med slotte og herregårde. Læs mere om alt det, som du kan opleve i julen i Nyborg og på Østfyn ved at trykke lige her.