Udsigt til Storebæltsbroen

Vidste du at Storebæltsforbindelsen er et af Danmarks mest "Shareable" steder?

Forbindindelsen der består af 2 broer, en tunnel og en ø er et af Danmarks mest ikoniske byggerier og et af de mest fotograferede. Du kan i denne oversigt finde forslag til, hvor du kan tage billeder af broen, så du ser den fra forskellige vinkler. Nogle af dem har du måske endda ikke set før!

Husk at dele dine billeder med #Nyborg

Læsernes egne fotos:

Billederne i oversigten er taget af VisitNyborgs læsere og gæster. Ønsker du at få vist dit billede/dine billeder på VisitNyborg.dk er du velkommen til at sende dem til os. 

1: Udsigtsplateau ved Vestbroens Landfæste på Knudshoved ved Nyborg (Parkér v. Monarch, Hjejlevej 107, Nyborg og gå det sidste stykke langs bassinet)

Udsigtsplateau ved Vestbroen og Knudshoved i Nyborg. Fotograf Henrik Christoffersen-Thorsen

 

2: Fra stranden "Fyns Badestrand" ved Nyborg efter Hjejlevej 103 - i øvrigt en af Fyns bedste strande og med Livreddere om sommeren.

Fotograf: Heidi Schütt

Del denne side

Kom til Sprogø med guide...

Oplev ikke alene Sprogø, men også den fantastiske broforbindelse. Vi kører bl.a. rundt på Ny Sprogø og du kommer helt tæt på tunnelåbninger og brofæster. Guiden fortæller om byggeriet, og hvorfor Sprogø har en central placering i Danmarkshistorien

Østbroen set fra Sprogø via en guidet tur med VisitNyborg, fotograferet af Jørgen Diswal

Østerøvej

Flere steder langs stranden og Østerøvej er der hen fantastisk udsigt til Storebæltsbroen. Her f.eks. ved Best Western Nyborg Strand. Badeboldene på stranden er lavet af en lokal kunstner.

Foto: Heidi Schütt