Search
Frøken Nitouche - Nyborg Voldspil 2019

Nyborg Voldspils sommerforestilling

Photo: Nyborg Voldspil
Begivenheder
Begivenheder
Hvert år har Nyborg Voldspil en udendørs scene opsat på volden. Her foregår den populære sommerforestilling, år efter år. I 2019 er det Frk. Nitouche man kan få fornøjelsen af at opleve.
Address

Møllebakken/Kronprinsens Bastion (Friluftsscene)

5800 Nyborg

Contact

Email:info@nyborgvoldspil.dk

Phone:65 31 64 44

Nyborg Voldspil opfører "Frøken Nitouche" i sommeren 2019.

I de historiske rammer på Nyborg Vold, under de høje ranke Elme, er der en fantastisk stemning i Danmarks ældste friluftsteater - Nyborg Voldspil. Sommeraftenerne er lune, og solens varme er med til at gøre en aften med musical på Nyborg Vold til en helt speciel oplevelse. Mange kommer igen år efter år, og det gør at du nyder aftnerne i selskab med op til 1.300 andre glade og feststemte publikummer. Nyborg Voldspil er ikke alene Danmarks ældste. Det er også båret af engagementet og entusiasmen fra alle de frivillige, idet Nyborg Voldspil er amatører. Men lad dig ikke narre. Nok er de amatører, men forestillingen er yderst professionelt opsat, og der er traditionen tro altid høj kvalitet i alle facetter.

Nyborg Voldspils sommerforestilling i 2019 er "Frøken Nitouche". Du kender sikkert allerede sangene og plottet fra denne udødelige danske klassiker, men i Flemming Jensens fortolkning er den blevet bearbejdet og frisket op. 

Historien

​Hr. Celestin ​er ansat som organist ved en klosterskole for unge piger. ​Den unge Denise ​er alles øjesten og en flittig elev hos Celestin. Men hun har fundet ud af at han fører en dobbelttilværelse, for om dagen er han den pæne og fromme Celestin og uden for murene operettekomponisten Hr. Floridor. Som sådan gør han teatrets primadonna Frk. Corinna ​sin opvartning.

​En dag meddeler priorinden ​Denise, at hendes forældre har fundet en ung mand, som hun skal giftes med. Allerede samme dag skal hun rejse hjem til København, under eskorte af Hr. Celestin. Dette kommer ubelejligt for ham, idet hans operette har premiere samme aften. De to tager til premieren i stedet for at rejse til København. På Husarkasernen tilkalder ritmesteren premierløjtnanten for at meddele ham, at hans forældre har kendskab til hans udsvævende liv og derfor påtænker ægteskab mellem ham og ​Denise. 

Disse to har aldrig set hinanden. Dog har de snakket sammen på hver sin side af en skillevæg i klostret. På teateret går alt galt. Corinna forlader teateret og ​Denise, som kender alle Corinnas sange, træder til for at dublere. Under navnet Frøken Nitouche får hun bragende succes og forelsker sig i en ung, elegant husarofficer og han i hende.

​Hvordan skal alle de forviklinger udredes? Få svaret i 2019, hvor Nyborg Voldspil fejrer 80-års jubilæum med en storslået opsætning af den elskede film.

Billetter til Nyborg Voldspil kan du købe på Nyborg Voldspils egen hjemmeside, ved skriftlig/telefonisk kontakt direkte til Nyborg Voldspil (bemærk stærkt begrænset telefontid), eller ved fysisk fremmøde hos Bureauet Nyborg, Torvet 2B. Bemærk venligst at det ikke er muligt at købe billetter telefonisk hos Bureauet Nyborg.

Spisning

Tilkøb buffet fra en af Nyborgs kvalitetsrestauranter på Nyborg Vold. Den årlige menu offentliggøres på Nyborg Voldspils egen hjemmeside. Vi opfordrer til, at du bestiller samtidig med, at du køber billetter til forestillingen, således at du er sikker på at få plads.

Nyborgs restauranter og hoteller tilbyder også forskellige løsninger, når det kommer til spisning og/eller overnatning i forbindelse med Voldspillet. Tjek de mange overnatningsmuligheder inden for Bed & Breakfast, camping eller hotel ud her på VisitNyborg.dk. Husk også at besøge Nyborg Slot, når du er i byen, og gå gerne en tur på hele det gamle voldanlæg, hvor svaner og ænder i voldgraven tilføjer eventyrlig idyl i bedste H.C. Andersen stil. 

Address

Møllebakken/Kronprinsens Bastion (Friluftsscene)

5800 Nyborg

Prices

Forpremiere - pensionistforestilling

115 DKK - 115 DKK

Frøken Nitouche - standard

120 DKK - 275 DKK

Follow on:

Related products

Opdateret af:
VisitNyborg / Nyborg Turistbureau