Gå til indhold
Markedsboder på Nyborg Vold til Danehof i Nyborg

Ansøgning om bod på middelaldermarkedet 2023

Foto: Østfyns Museer

Her på siden kan du udfylde ansøgningsformularen til en bod på middelaldermarkedet / det historiske marked til Danehof 2023. Festivallen tager sted fra den 30. juni - 2. juli 2023. 

Velkommen til det historiske marked på Danehof. Denne del af markedet foregår på de historiske volde omkring Nyborg Slot. Markedet består af autentiske, middelalderinspirerede boder, aktører og oplevelser. Du skal kun benytte denne formular, hvis din oplevelse og/eller produkt hører til denne kategori. Hvis ikke det er tilfældet, skal du i stedet benytte ansøgningsformularen til en markedsbod i Slotsgade.

Hos Danehof bestræber vi os på at sikre en bred vifte af middelalderinspirerede oplevelser til Danehofs gæster, men vi kan desværre ikke garantere plads til alle aktører på det historiske voldanlæg. Samtidig ønsker vi at sikre, at deltagerne på det historiske marked netop er middelalderaktiviteter. Derfor har du blot ansøgt om en bod, når du indsender denne ansøgning.

Vi behandler din ansøgning, og bekræfter eller afviser din endelige deltagelse i Danehofs historiske marked. Derefter kontakter vi dig med svar, og samtidig vil vi efterspørge yderligere samt uddybende informationer.

**Læs VisitNyborgs privatlivspolitik her 

Du skal udfylde alle felter i formularen markeret med en stjerne [*], samt "krydse af" at du har læst VisitNyborgs privatlivspolitik, og at du ikke er en robot. Når tvungne felter er udfyldt/markeret, ændrer "send" farve, og bliver aktiveret. Først derefter kan du trykke på send, og derved indsende din ansøgning. Når din ansøgning er modtaget korrekt, vil du på din skærm kunne se teksten "Alt i orden! Formularen er udfyldt korrekt."

Følg os på: