Nyborg Fyn Danmark Danehofmarked

Ansøg om en bod til Danehof 2024

Foto: Nyborg Kommune

Hvert år genskaber Nyborg Kommune og Østfyns Museer en historisk tradition, der går mere end 600 år tilbage. I 2019 gæstede ca. 25.000 besøgende Danehof i Nyborg. 

Danehof - 5. juli - 7. juli 2024

Du kan se frem til en sommer fyldt med middelalderstemning og historiske oplevelser i Nyborg til det årlige Danehof, der løber fra 5. juli - 7. juli 2024.

Både VisitNyborg, Kongens Fadebur, Østfyns Museer og masser af frivillige er på vej med aktiviteter og oplevelser, der kommer til at gøre sommeren spændende. Du kan allerede nu glæde sig til historiske temamiddage, Danehof-promenader, bueskydning, guidede rundvisninger, sejlture og meget mere.

Følg med på VisitNyborg’s Facebook og her på hjemmesiden og find ud af, hvad du skal opleve i Nyborg

Danehof Nyborg

Du ansøger om bod nederst på siden.

Har du lyst til at være bodholder i de fantastiske og stemningsfyldte historiske rammer, som kongernes by Nyborg byder på? Vil du være med til at gøre Danehof 2024 til en uforglemmelig oplevelse for byens borgere og mange turister, der slår vejen forbi Nyborg denne weekend? Og vil du i kontakt med en masse nye kunder? Så tilmeld dig som bodholder til årets Danehof 2024.

Hele Nyborg summer af liv og leben, som da kongen og hans mænd mødtes til Danehof. Det foregår i den historiske bymidte mellem Nyborg Slot og Nyborg Kirke med havnen og voldanlæggene, som det naturlige omdrejningspunkt. 

Ansøgning

Du ansøger om bod nederst på siden.

Vi gennemgår løbende ansøgningerne og laver aftaler. Vil du derfor være sikker på en bod til Danehof 2023, så send ansøgningen hurtigst muligt. 

Åbningstider 2024

Danehof bliver afholdt den første weekend i juli. Så sæt kryds i kalenderen til 5. juli - 7. juli 2024. Åbningstider for fredag, lørdag og søndag bliver meldt ud senere.

Ansøg om en bod lige her

Herunder kan du finde din ansøgningsformular. Husk at skelne mellem, om du søger om en plads til de Historiske boder eller en bodplads på Slotsmarkedet. Søger du til de Historiske boder, indeholder din bod et autentisk telt, bodholderne er autentisk klædt, og varerne er autentiske set i forhold til middelalderen.

For yderligere oplysninger kontakt

Maria Dam

Eventmanager

mrda@nyborg.dk