Markedsboder på Nyborg Vold til Danehof i Nyborg

Ansøgning om bod til Historiske boder 2025

Foto: Østfyns Museer

Her på siden kan du udfylde ansøgningsformularen til en bodplads til Historiske boder til Danehof - en middelalderfestival i verdensklasse 4. juli - 6. juli 2025.

Velkommen til Historiske boder til Danehof. Denne del af markedet foregår på de historiske volde omkring Nyborg Slot. Markedet består af autentiske, middelalderinspirerede boder, aktører og oplevelser. Du skal kun benytte denne formular, hvis din oplevelse og/eller produkt hører til denne kategori. Hvis ikke det er tilfældet, skal du i stedet benytte ansøgningsformularen til bod på Slotsmarkedet.

Hos Danehof bestræber vi os på at sikre en bred vifte af middelalderinspirerede oplevelser til Danehofs gæster, men vi kan desværre ikke garantere plads til alle aktører på det historiske voldanlæg. Samtidig ønsker vi at sikre, at deltagerne på det historiske marked netop er middelalderaktiviteter. Derfor har du blot ansøgt om en bod, når du indsender denne ansøgning.

Vi behandler din ansøgning, og bekræfter eller afviser din endelige deltagelse i Danehofs historiske marked. Derefter kontakter vi dig med svar, og samtidig vil vi efterspørge yderligere samt uddybende informationer.

Der skal oplyses det CVR-nummer eller CPR-nummer, der skal faktureres/tilbagebetales depositum til og som er juridisk ansvarlig over for arrangørerne.

Ønsker du/I at deltage som formidlingslejr eller handelsbod?

Grundet brandregler må der ikke overnatte mere end 2 personer per telt registreret som Handelsboder. Er der flere overnattende skal der ansøges om særskilt teltplads i et formidlingsområde.

Forplejning tildeles efter princippet ”Forplejning for Formidling” – Se aftalebetingelserne for mere information.

Eksempelvis ”Telt 1= Rundtelt radius 3meter, Telt 2 = 4x3 meter, Oversejl 2x2 meter

Eksempelvis ”2 meter til alle sider” eller ”3 meter foran og bagved og 4 meter i siderne

Eksempelvis ”Vi benytter hævet bålfad” eller ”Vi bruger gasblus og medbringer 2 gasflasker af 5 liter”

OBS! – Grundet beredskabsregler skelnes der mellem telte med salg (handel) og telte, der benyttes til overnatning eller formidling (camping). Det vil sige, at hvis I ikke ligger i et handelsområde, så er i klassificeret som ”campister” og må derfor ikke sælge mad eller fysiske produkter fra jeres telt/lejr – Det er tilladt at holde formidlende værksted hvor gæster, for et beløb, kan prøve at lave noget og efterfølgende få det med hjem, men decideret salg af færdigproducerede varer er ikke tilladt i områder afsat til formidling/overnatning.

Der må der max overnatte 2 personer per telt lokaliseret på Handelsområder.

OBS! – Vær opmærksom på, at alle ønsker ikke med sikkerhed kan indfries, og at du/I kan få tildelt en placering, I ikke har ønsket.

**Læs VisitNyborgs privatlivspolitik her 

Du skal udfylde alle felter i formularen markeret med en stjerne [*], samt "krydse af" at du har læst VisitNyborgs privatlivspolitik, og at du ikke er en robot. Når tvungne felter er udfyldt/markeret, ændrer "send" farve, og bliver aktiveret. Først derefter kan du trykke på send, og derved indsende din ansøgning. Når din ansøgning er modtaget korrekt, vil du på din skærm kunne se teksten "Alt i orden! Formularen er udfyldt korrekt."

Læs aftalebetingelserne for historiske boder og formidlingslejre her.

For yderligere oplysninger kontakt

Jonas Kragegaard, Østfyns Museer

Museumsinspektør

jok@ostfynsmuseer.dk