VisitNyborg
Nyborg Fyn Danmark Vandtårn

Kunst i vandtårnet

Hvert år inviteres lokale kunstnere til at udstille deres værker i Nyborg Vandtårn, som åbnes for at alle kan komme og opleve udstillingerne.

De individuelle udstillinger

Fra uge 18 til og med uge 42 er der løbende individuelle udstillinger af lokale kunstnere.  Du kan læse mere om de individuelle udstillinger her, hvor du også finder en ugeplan for, hvem der udstiller hvornår.

Fællesudstillingen 

I år foregår fællesudstillingen i weekenden fra den 2.-4. september i forbindelse med Norden i Nyborg. Du vil derfor kunne opleve nordiske værker fra lokale kunstnere. 

Er du kunstner, og vil du udstille dine værker?

Individuel udstilling

Har du en samling værker, du gerne vil udstille, kan du også få en individuel udstilling i løbet af året. Der er ikke krav til tema, og dermed giver vi dig mulighed for kreativ udfoldelse af brugen af vandtårnet. Det er dog et krav, at du kan bemande udstillingen hele tiden, samt fortælle gæsterne om dine værker, dog har du frihed til selv at bestemme åbningstiderne for din udstilling.

Du kan booke vandtårnet hele uger, som bliver tildelt efter først til mølle. Det er også muligt at udstille i flere uger, ønsker du flere uger, kan du komme på venteliste. Efter tilmeldingen modtager du en kvittering på din tilmelding. Kvitteringen er ikke bekræftelse på, at vandtårnet er booket til din udstilling. Du vil blive kontaktet af VisitNyborg med nærmere information om din individuelle udstilling.

Det er et krav og dit ansvar at gøre rent i vandtårnet efter din udstilling.

Fællesudstilling

Udstillingen er, hvor flere lokale kunstnere fremviser et af deres kunstværker. Det betyder, at du som kunstner får muligheden for at møde andre lokale kunstnere, udveksle erfaring og udstille din egne værker. Når du udstiller sammen med andre kunstnere, får du også en unik mulighed for at udstille for et mere alsidigt publikum.

Som udstiller på fællesudstillingen, må du medbringe ét kunstværk. Udstillingen foregår, som noget nyt i år, i forbindelse med Norden i Nyborg fra den 2.-4. september. 

Der er begrænset pladser i udstillingen, som bliver tildelt ved først til mølle. Antallet af deltagere varierer efter kunstværkernes størrelse. Ved tilmeldingen til fællesudstillingen, forpligter du dig til at være tilstedet i Vandtårnet løbende. Vandtårnet skal være bemandet i hele tidsrummet af 2-4 deltagende kunstnere. Der bliver i samarbejde med deltagende kunstnere lavet vagtplan for weekenden. 

Tilmeld dig som udstiller herunder

For yderligere oplysninger, kontakt

Julie Grønholdt Olsen

Turismekonsulent - Webmaster & Grafik

jugo@nyborg.dk

Direkte:+45 63 33 80 97
Mobil:+45 42 74 47 97