©  Foto:

King's Running Sushi

kom på King's Running Sushi hvis du godt kan lide sushi og hyggelig stemning. 

Sushi i små farverige skåle kører i en lind strøm forbi på det rullende bånd. Med et hurtigt tag i den gennemsigtige låge er det nemt at få både første, anden og tiende gang. Det scenarie flytter ind på Korsgade 2 i Nyborg omkring den 10. april, hvor King's Running Sushi åbner.

Wei Zhing, medejer af den nye King's i Nyborg, kan endnu ikke fortælle den nøjagtige dato for åbningen, da de stadig er i gang med at renovere stedet. Sammen med Ming Xiang Huang overtog han Korsgade 2 den 1. februar, som tidligere husede en vietnamesisk restaurant. Men en ting er sikkert. Wei Zhing glæder sig til at vise den nye King's frem i Nyborg.

- Der er mange, der kører til Svendborg og Odense for at spise på King's, men nu behøver de ikke at køre så langt, fortæller han.

King's Running Sushi har også afdelinger i Odense, Svendborg og Aalborg. Ud over sushi kommer der wok og forskellige kinesiske retter og konceptet, som man kender fra Svendborg og Odense, vil stort set være det samme i Nyborg.

Det rullende bånd, hvor maden kommer på, er delt op i to, så der på den øverste etage kører varme retter, mens der på den nederste etage vil køre forskellige nigiri, futomaki og uramaki.

- Det er både sushi og wok, vi har fokus på, og så selvfølgelig take-away, fortæller Wei Zhing.

Restauranten vil afspejle den asiatiske stil fra de andre King's restauranter, og på restauranten i Korsgade 2 vil der være plads til omkring 50 personer