©  Foto:

Nyborg Tal- og Aktivitetspark

Kom og besøg Tal- og Aktivitetsparken i Nyborg. Den ligger centralt i byen og er åben for alle. Der er gode rammer både for børnenes leg, for fysisk træning, boldspil og hyggeligt samvær.

TRÆNING OG SAMVÆR I NYBORG TAL- OG AKTIVITETSPARK

I parken er der bl.a. et boldbur, parkourredskab, slyngetræning, boksebolde, motionsredskaber, små trampoliner, løbebane med tidsmåler m.m.

Området er anlagt i efteråret 2020 med støtte fra fonde. Grunden til at det hedder en Tal- og Aktivitetspark er, at det er opbygget, så det også kan bruges i forbindelse med matematikundervisning af talblinde. Derfor vil du fx se brøker og gradtal rund om trampolinerne og et koordinatsystem i boldområdets underlag. Det er Kampsportens Hus og HF & VUC FYN Nyborg som står bag initiativet.

Parken kan benyttes af alle døgnet rundt og er gratis. Til daglig benyttes aktivitetsparken af mange forskellige grupper, blandt andet skoler der vil hjælpe elever med indlæring af matematisk eller til idrætstimer. Den bruges også af børnefamilier og unge der kommer der for at afkoble og have det sjovt og naturligvis af voksne til udendørs motion. 

Adressen er Vestergade 7 – ved siden af HF & VUC FYN og Kampsportens Hus. Der er parkeringsmulighed i forbindelse med parken – eller ved Føtex lige overfor.

Håber vi ses i Tal- og Aktivitetsparken!