I et samarbejde på tværs af gårdbutikkerne Rosilde Højgaard, Kildegaard - Highland Cattle og Restaurant Central Caféen har denne klassiske vinterret fået et lækkert twist af Nyborg.
Mere mad med lokale råvarer
Laver du mad med årstidens råvarer, der er handlet lokalt, laver du bæredygtig mad.
Her bliver du inspireret til at lave din egen ossobuco, som er en lækker vinterret. Den lokale kok, Jakob Krøll, fra Restaurant Central Caféen i Nyborg har lavet denne opskrift på ossobuco med et lækkert twist. Årstidens grønt er handlet ved den økologiske gårdbutik Rosilde Højgaard, og kødet er handlet ved gårdbutikken Kildegaard - Highland Cattle, som har egne avlsdyr af racen Skotsk Highland Cattle.
Du kan downloade opskriften til udskrift i bunden af siden.
Opskriften er til 4 personer.
Ossobuco
Du skal bruge følgende:
Lun grønkålssalat
Du skal bruge følgende:
Knuste kartofler
Du skal bruge følgende:
Ossobuco
Knuste kartofler
Lun grønkålssalat
Alle grøntsager forhandles ved gårdbutikken Rosilde Højgård og er sæsongrøntsager, hvilket vil sige, at de forhandles primært i vinterhalvåret. Hos Kildegard - Highland Cattle forhandles kød fra egen avl.
Ossobuco fra Nyborg
Download den print-venlige version af opskriften på Ossobuco fra Nyborg her.
pdf / 396 kB