Danehof 2023

Aftalebetingelser for historiske boder til Danehof

Foto: Ard Jongsma

Her får du/I det samlede overblik over aftalebetingelserne for historiske boder og formidlingslejre til middelalderfestivalen Danehof i Nyborg.

Arrangører: 
VisitNyborg
(en del af Nyborg Kommune), Torvet 2B, 5800 Nyborg, CVR: 29189722.
Østfyns Museer, Stendamsgade 9, 5800 Nyborg, CVR: 18101513
 

E-mail: visitnyborg@nyborg.dk
Telefon: 6333 8090
Varighed: Danehoffestivalen bliver hvert år afholdt den første weekend i juli. Årets aktuelle åbningstider informeres på forhånd og skal overholdes.


Bodholders ansøgning om deltagelse: Du/I ansøger om en bod på www.danehof.dk. Ansøgninger behandles løbende og skal godkendes af VisitNyborg/Østfyns Museer.


Varighed: Danehoffestivalen bliver hvert år afholdt den første weekend i juli. Årets aktuelle åbningstider informeres på forhånd og skal overholdes.
 

Informationer: Ved ansøgning indhentes informationer angående stadeperson, virksomhed samt øvrige kontaktoplysninger. Hvis I opdager en fejl i tilmeldingen, bedes I hurtigst muligt rette henvendelse til VisitNyborg på mail visitnyborg@nyborg.dk eller på telefon 6333 8090, så fejlen kan udbedres.

Vær opmærksom på, at inden bindende aftale kan godkendes skal der skal oplyses det CVR-nummer eller CPR-nummer der skal faktureres/tilbagebetales depositum til og som er juridisk ansvarlig over for arrangørerne.


Depositum: Der vil blive opkrævet et depositum på 500kr inden for to uger af ansøgningen til Danehoffestivalen er blevet godkendt. Dette skal betales i henhold til betalingsfristen og er den bindende aftale mellem dig og arrangørerne. Hvis alle betingelser i forbindelse med din deltagelse i afholdelsen af Danehoffestivalen er overholdt, vil depositum blive tilbageført til jeres NEM-konto inden 14 dage efter afholdelsen af festivalen.


Bodholderens annullering: Hvis du/I ønsker at annullere jeres godkendte ansøgning til Danehoffestivalen, fortabes retten til tilbagebetaling af depositum.


Toiletforhold: Der vil blive stillet fælles, private toiletforhold og badefaciliteter til rådighed for alle bodholdere og historiske aktører. Det vil blive adviseret ud via informationsbrev, hvor disse er lokaliseret, når vi nærmer os festivalens start.


Forplejning: Til Danehof 2024 uddeles forplejning efter princippet ”Forplejning for Formidling”. For at få adgang til forplejning skal deltagere aktivt deltage med formidlingsaktiviteter under festivalen. Disse aktiviteter kan omfatte åbne værksteder, workshops, underholdning, fremvisninger eller andre lignende aktiviteter, der bidrager til festivalens formidlingsmæssige mål.


Telte og Udstyr: Historiske bodholdere og aktører skal selv medbringe telte til salg, formidling og overnatning. Disse skal være i passende autentiske materialer og udseende.

Historiske bodholdere og aktører er forpligtede til at holde deres bod- eller lejrplacering ryddelig og præsentable for festivalens gæster.

Historiske bodholdere og aktører skal i festivalens åbningstid opretholde det historiske udtryk. Det vil sige at moderne ting, soveposer, toilettasker med videre, skal være pakket væk, så disse ikke er synlige for gæster i festivalens åbningstid. Derudover forventer arrangørerne at deltagere er iført tøj og beklædning, der passer ind i et autentisk middelalderunivers.


Forsikring: Deltagelse i Danehoffestivalen foregår på eget ansvar og for egen forsikring.


Opførsel: Arrangørerne opfordrer til at alle bodholdere og aktører bidrager til at gøre Danehof for en god oplevelser for alle, deltagere som gæster. Derfor bedes alle udvise ansvarlig og hensynsfuld opførsel over for gæster, deltagere og lokation.


Force majeure: Der tages til Danehoffestivalen forbehold for force majeure. Aftalen frafalder ved større ekstraordinære situationer, såsom krig, strejke eller naturkatastrofe mv.