Nyborg Fyn Danmark Danehofmarked

Ansøg om en bod til Danehof 2025

Foto: Nyborg Kommune

Hvert år genskaber Nyborg Kommune og Østfyns Museer en historisk tradition, der går mere end 600 år tilbage. I 2023 gæstede godt 30.000 festivalgæster Danehof i Nyborg. 

Danehof - en middelalderfestival i verdensklasse 4. - 6. juli 2025

Du kan se frem til en sommer fyldt med middelalderstemning og historiske oplevelser i Nyborg til det årlige Danehof, der løber fra 4. juli - 6. juli 2025.

Både VisitNyborg, Kongens Fadebur, Østfyns Museer og masser af frivillige er på vej med aktiviteter og oplevelser, der kommer til at gøre sommeren spændende. Du kan allerede nu glæde dig til historiske temamiddage, optog, bueskydning, guidede rundvisninger, workshops og meget mere.

Følg med på Danehofs Facebook-side og her på hjemmesiden og find ud af, hvad du skal opleve i Nyborg.

Danehof Nyborg

Du ansøger om bod nederst på siden.

Har du lyst til at være bodholder i de fantastiske og stemningsfyldte historiske rammer, som kongernes by Nyborg byder på? Vil du være med til at gøre Danehof 2025 til en uforglemmelig oplevelse for byens borgere og mange turister, der slår vejen forbi Nyborg denne weekend? Og vil du i kontakt med en masse nye kunder? Så tilmeld dig som bodholder til årets Danehof 2025.

Hele Nyborg summer af liv og leben, som da kongen og hans mænd mødtes til Danehof. Det foregår i den historiske bymidte mellem Nyborg Slot og Nyborg Kirke med voldanlæggene, som det naturlige omdrejningspunkt. 

Ansøgning

Du ansøger om bod nederst på siden.

Vi gennemgår løbende ansøgningerne og laver aftaler. Vil du derfor være sikker på en bod til Danehof 2025, så send ansøgningen hurtigst muligt.
OBS: Hvis du søger om en bod til Madmarkedet ved Nyborg Slot, skal du udfylde ansøgningen for Slotsmarkedet.

Åbningstider 2025

Danehof bliver afholdt den første weekend i juli. Så sæt kryds i kalenderen til 4. juli - 6. juli 2025. Åbningstider for fredag, lørdag og søndag bliver meldt ud senere.

Ansøg om en bod lige her

Herunder kan du finde din ansøgningsformular. Husk at skelne mellem, om du søger om en plads til de Historiske Boder eller en bodplads på Slotsmarkedet/Madmarkedet. Søger du til de Historiske Boder, indeholder din bod et autentisk telt, bodholderne er autentisk klædt, og varerne er autentiske set i forhold til middelalderen.

For yderligere oplysninger kontakt

Maria Dam

Eventmanager

mrda@nyborg.dk