Gå til indhold
Markedsboder på Nyborg Vold til Danehof i Nyborg

Ansøgning om teltplads på middelaldermarkedet 2023

Foto: Østfyns Museer

Her på siden kan du udfylde ansøgningsformularen til en teltplads på middelaldermarkedet / det historiske marked til Danehof 2023. Festivalen tager sted fra den 30. juni - 2. juli 2023. 

OBS! Der er lukket for tilmeldingen for markedsboder/handelsboder!

Velkommen til det historiske marked på Danehof. Denne del af markedet foregår på de historiske volde omkring Nyborg Slot. Markedet består af autentiske, middelalderinspirerede boder, aktører og oplevelser. Du skal kun benytte denne formular, hvis din oplevelse og/eller produkt hører til denne kategori. Hvis ikke det er tilfældet, skal du i stedet benytte ansøgningsformularen til en markedsbod i Slotsgade.

Hos Danehof bestræber vi os på at sikre en bred vifte af middelalderinspirerede oplevelser til Danehofs gæster, men vi kan desværre ikke garantere plads til alle aktører på det historiske voldanlæg. Samtidig ønsker vi at sikre, at deltagerne på det historiske marked netop er middelalderaktiviteter. Derfor har du blot ansøgt om en bod, når du indsender denne ansøgning.

Vi behandler din ansøgning, og bekræfter eller afviser din endelige deltagelse i Danehofs historiske marked. Derefter kontakter vi dig med svar, og samtidig vil vi efterspørge yderligere samt uddybende informationer.

Eksempelvis ”Telt 1 = rundtelt radius 3 meter, Telt 2 = 4x3 meter, Oversejl 2x2 meter".

Eksempelvis ”2 meter på alle sider” eller ”3 meter foran og bagved og 4 meter i siderne”.

Eksempelvis ”Vi benytter hævet bålfad” eller ”Vi bruger gasblus og medbringer 2 gasflasker af 5 liter”.

OBS! – For at overholde beredskabets retningslinjer er det ikke muligt at ønske bodplads på/omkring voldene såfremt et telt kategoriseres som ”Salgsbod”, dvs. foretager salg af mad, varer eller andre produkter. Formidlingsaktivitet er stadig tilladt som f.eks. et åbent værksted, forestillingstelt eller lignende.

Alle telte, der foretager salg skal placeres på grusstien bag slottet eller på de grønne arealer langs Stendamsgade.

OBS! - Vær opmærksom på, at alle ønsker ikke med sikkerhed kan indfries, og at I kan få tildelt en placering, I ikke havde ønsket!

**Læs VisitNyborgs privatlivspolitik her 

Du skal udfylde alle felter i formularen markeret med en stjerne [*], samt "krydse af" at du har læst VisitNyborgs privatlivspolitik, og at du ikke er en robot. Når tvungne felter er udfyldt/markeret, ændrer "send" farve, og bliver aktiveret. Først derefter kan du trykke på send, og derved indsende din ansøgning. Når din ansøgning er modtaget korrekt, vil du på din skærm kunne se teksten "Alt i orden! Formularen er udfyldt korrekt."

For yderligere oplysninger kontakt

Jonas Kragegaard, Østfyns Museer

Museumsinspektør

jok@ostfynsmuseer.dk

Mobil:+45 23 96 57 97

Følg os på: