Kløverstier i Nyborg

Her kan du læse mere om Nyborg kommunes Kløverstier, - fire spændende ruter, der tager dig med på fire meget forskellige oplevelser. Opdag f.eks. Kongebyen Nyborg, Danmarks første hovedstad, med sine gamle købmandsgårde, fæstningsanlæg og brostensbelagte gader. Eller tag turen igennem industri og boligkvarterer, hvor du går igennem de sidste 150 års byudvikling, fra dengang, hvor Nyborg voksede uden for voldene til den moderne industri.  Du kan også få inspiration til, hvordan du kan bruge Kløverstierne eller få andre aktive oplevelser i Nyborgs smukke natur. God fornøjelse.

Følg Kløverstierne i Nyborg på Facebook her og få tips og ideer til lokale oplevelser.

Klik dig forbi Facebook og følg Kløverstierne i Nyborg. Så får du automatisk tips og idéer til oplevelser - både på stierne og i andre sammenhænge, hvor aktive oplevelser er i centrum. Du er også meget velkommen til at dele dine egne aktive oplevelser på Kløverstiernes Facebookside eller via Instagram med #VisitNyborg og #Nyborg

Cykel- og løbeture hver uge hele sommeren

Hele sommeren inviterer lokale motionister dig med på enten cykel- eller løbeture. Der er motion på alle niveauer, og det eneste du skal gøre, er at møde op med dit eget udstyr.

cykel_og_loebeturesommeren_2016_i_Nyborg

Læs mere ved at klikke på billedet.

Kløverstierne i Nyborg - oplevelser for alle

Klik i menuen til højre for rutekort i pdf-format og beskrivelser af alle ruternes interessepunkter. Du kan også bruge Endomondo til at guide dig på ruterne. Det er ganske gratis. 

Vi anbefaler, at du inden du bevæger dig ud på ruterne med din smartphone, tilføjer Kløverstierne til dine favoritruter i Endomondo via computeren. Det gør det lettere, når du skal finde Kløverstierne i appen.

Endomondo-Favoritruter-Kloeverstier-Nyborg

Find Kløverstierne på Endomondos mobil app til både iOS og Android. Har du ikke allerede Endomondo installeret på din smartphone, kan appen hentes gratis i AppStore eller på Android Market.

Endomondo viser dig vej

Del denne side