VisitNyborg

Guidede gruppeture til Sprogø fra Nyborg

Kom med en tur på Sprogø som forening, virksomhed eller lignende.

Fra Nyborg og Fyn kan du køre via Storebæltsbroen til Sjælland og København. Midt i Storebælt og midtvejs på bro- og tunnelforbindelsen ligger Sprogø. Øen har igennem 1000 år været centrum i det danske rige. Her har konger bygget forsvarsværker mod fjender. Her har man søgt ly på sin rejse rundt i Danmark. Øens isolerede placering har givet grobrund for et rigt dyre- og planteliv, hvoraf nogle arter ikke findes andre steder i Danmark. Og i nyere tid har den danske åndssvageforsorg brugt øen til Pigehjem for løsagtige og lemfældige piger, der var uden for samtidens fremherskende moral og opførsel. 

Vil din forening, dit firma eller blot du og en gruppe venner opleve Sprogø med guide, så kontakt VisitNyborg. Udfyld denne formular, så skriver vi dig på venteliste til en gruppetur til Sprogø kun for din gruppe. 

Ønsker du at købe et antal billetter til en af VisitNyborgs åbne ture (løssalgsbilletter), klik her.

  1. Gruppeture er "lukkede" ture, hvor det kun er dig og din gruppe som er med på turen.
  2. Gruppeture foregår med bus og er for op til 50 deltagere.
  3. Sprogøture er ikke velegnede for gangbesværede.
  4. Indhold og tidspunkt mv. aftales individuelt med dig som kunde. 
  5. Da Sprogø er freddet, arrangeres der et begrænset antal ture om året, og der vil ofte være længere ventetid på turene, så lad os skrive dig på venteliste - hellere i dag end i morgen.

Kontakt VisitNyborg på telefon 63 33 80 90 for nærmere information. Du kan også udfylde formularen, hvorefter VisitNyborg kontakter dig. 

Inden du ringer til VisitNyborg eller udfylder skemaet, er det en god idé, at have læst siden og især filen "Gruppeture til Sprogø, priser og betingelser" som du finder nederst på siden. 

Alle valg er vejledende og ikke bindende. Vi aftaler endeligt i forbindelse med tildeling af tur.